ZVEZDA SAPUNICA: Htela sam dobru guzu, zbog toga sam umalo umrla! (FOTO) (VIDEO)

- Povukla se iz javnosti i pokušava da se oporavi od svega. I pored najbolje lekarske pomoći oporavak ide jako sporo. Sve je počelo posle ubrizgavanja do tada nedovoljno ispitanog materijala - navodi izvor blizak meksičkoj glumici Liviji Brito

  • 9

Jedna od najseksepilinijih meksičkih glumica Livija Brito koja je poznata po ulozi u seriji "Ponor ljubavi", prolazi kroz najteži period svog života i u potpunoj ilegali se polako oporavlja od infekcije koju su prouzrokovali implanti u njenoj guzi!

Želja da ulepša svoju zadnjicu je prelepu Meksikanku umalo koštala glave, a da nije bilo brze reakcije lekara, Livija bi skoro sigurno umrla!

- Ona trenutno živi u strahu jer niko ne može da joj garantuje dobar ishod lečenja. Povukla se iz javnosti i pokušava da se oporavi od svega. I pored najbolje lekarske pomoći oporavak ide jako sporo.  Sve je počelo posle ubrizgavanja do tada nedovoljno ispitanog materijala. Iako joj je lekar savetovao da u guzu stavi svoje masno tkivo ona se opredelila za polimerske implantate koji su joj posle pet godina prouzrokovali strašnu infekciju koji su je umalo koštali života - ispričala je jedna od Livijinih prijateljica.

Ipak, glumica pokušava da nastavi sa normalnim životom i svojim obožavaocima je preko svog Tviter profila poručila:

- Život je puno slađi u teretani. Dok vežbate osećate samo sreću.

Uprkos problemima njena slava ne jenjava i Brito je na putu je da postane nova kraljica sapunica. A kako kaže, porodica je ta koja joj pomaže da ostane čvrsto na zemlji.

- Familija je ta koja je uvek uz mene i koja mi ne dozvoljava da se mnogo uobrazim i da ne "poletim". Naravno da smo ostali u sjajnim odnosima. Živim iz dana u dan i trudim se da uživam u svemu dobrom što mi se dešava. Život mi se nije puno promenio osim  što upoznajem puno ljudi koji vole ono što radim i čestitaju mi. Zbog slave se ničeg nisam odrekla i to je čista sreća. I dalje slobodno šetam parkovima i plažama. Naravno da me prolaznici redovno zaustavljaju kako bi se slikali sa mnom i kako bi dobili autogram i ja sam im zahvalna na tome - rekla je popularna glumica.

Ova seks bomba priznaje da ima jedan porok.

- Svako jutro kad otvorim oči prvo šta uradim je da proverim SMS-ove i mejlove i priznajem da mi je žao što je tako. Veliki sam radoholičar, može se reći da je to moja droga i redovno proveravam da li sam dobila novu ponudu od agenta. Jednostavno ne mogu da se odvojim od mobilnog telefona - iskrena je Livija.

(Telegraf.rs/oem.com.mx)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA