I TO DA VIDIMO: Jelena Rozga pokreće svoj rijaliti! (FOTO)

Na jesen počinje emitovanje šou programa koji je popularna Splićanka pripremila zajedno sa Tončijem Huljićem

  • 5

Jesen će biti u znaku Jelene Rozge! U vreme kad bude promovisala svoj treći album na turneji po regionu, popularna Splićanka će otpočeti i sa radom na svom rijaliti šou programu.

U tandemu sa dugogodišnjim saradnikom Tončijem Hiljićem, razradila je koncept projekta za koji veruje da će postići ogroman uspeh.

Ono što će ovaj muzički rijaliti razlikovati od drugih je činjenica da će biti potpuno personalizovan pa će tako pobednica imati prilike da do detalja uđe u Jelenin muzički svet. Zamišljen je tako da će mlada pevačica moći u stopu da prati Splićanku, što ga i čini prvim rijalitijem ovakve vrste u Hrvatskoj.

Jelena Rozga kaže da ne traži niti naslednicu niti klona.

Želja nam da publici u potpunosti približimo način na koji radimo, pokazati sve do najsitnijeg detalja. Verujem da ovim projektom neću ugroziti svoju privatnost ali ni karijeru. Tonči je u pregovorima sa TV stanicama oko emitovanja rijalitija i verujem da ćemo i to uskoro privesti kraju - rekla je Jelena.

Svi vi koji ste željni muzičke karijere i koji verujete u svoje kvalitete možete se prijaviti za ovaj rijaliti na fejsbuk profilu Jelene Rozge tako što ćete joj poslati poruku u inboks.

(Telegraf.rs/slobodnadalmacija.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pancevac

    3. jul 2014 | 13:21

    Dušica moja :*

  • Demian

    4. jul 2014 | 01:13

    Kako je lepa ova žena!

  • Алекса

    3. jul 2014 | 13:38

    Где може да се нађе спот Јелене Розге са Марком Перковићем Томпсоном?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA