Survajver: Aleksandra i Stanija diskvalifikovane jer su se potukle

Dve Plejboj zečice se sukobile zbog naklonosti muškaraca na ostrvu na kojem se snimao rijaliti. Posle duela obe su izbačene

  • 2

Rijaiti šou "Survajver" večeras počinje svoj novi televizijski život na TV Prva. Iako se takmičari, barem što se gledalačke publike tiče, još uvek zvanično nisu ni upoznali mediji već otkrivaju brojne pikanterije, a svakako da je jedna od njih - tuča dve Plejboj zečiceAleksandre Nakove i Stanije Dobrojević.

Kako piše Press sukob je nastao oko muškaraca. Maneken Vlada Vuksanović i pre "Survajvera"  bio je u vezi sa Aleksandrom, koja se tokom puta za Kostariku smuvala i sa hrvatskim misterom Radovanom Stošićem. Na njihovu žalost, odmah su bili razdvojeni i nisu se sreli do kraja takmičenja, pa je to iskoristila njena suparnica Stanija i u toku boravka na jednom od ostrva počela da proziva Aleksandru zbog Vlade i Radovana, što je dovelo da žestoke svađe.

- Stanija je počela sa opaskama i sve je na početku izgledalo kao šala. Aleksandra je bila iziritirana i nije prihvatala takve komentare srpske starlete. Prvo su se vređale, a zatim su počele da se guraju i fizički nasrću jedna na drugu. Njihov sukob je u jednom trenutku prerastao u tuču, a to su zabeležile i kamere. Produkcija je morala da reaguje i diskvalifikuje ih, jer tako stoji u ugovoru - rekao je izvor blizak takmičarkama.

Na Kostariki su se takmičili poznati iz regiona i to Vladimir Vuksanović, Stanija Dobrojević, Jelena Maćić, Milan Gromilić, Kristina Bekvalac, Nikola Šoć, Mia Begović i njena ćerka Maja Lena Lopatni, Neven Ciganović, Ava Karabatić, Aleks Grdić, Žare Berber, Aleksandra Nakova, Sebastijan Flajs, Radovan Stošić, Ognjen Kajganić, Martina Vrbos i Marko Karadžić.

(N. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA