SVI SE MOLE ZA BORU: Legendo, izdrži! (FOTO)

- Boru poznajem dugo i još ne verujem šta se dogodilo. On je divan čovek i ja se iskreno nadam da će se što pre oporaviti. On je jedan od najboljih glumaca koje poznajem - kaže Srđan Dragojević

  • 2

Nakon što je legendarni glumac Bora Todorović (84) primljen u Klinički centar Srbije, gde je konstatovano da je imao moždani udar te je u kritičnom stanju, oglasile su se njegove mnogobrojne kolege koje mu šalju pozitivnu energiju i nadaju se brzom oporavku! Gorica Popović se trudi da razmišlja pozitivno i sigurna je da će sve biti uredu.

- Ova vest me je jako potresla. Mnogo mi je žao, poznajem Boru, sjajan je kolega i čovek. On je jak, nadam se da će izdržati i oporaviti se. Trudim se da razmišljam pozitivno - kaže Gorica za Alo.

Eva Ras je ostala u šoku kada je saznala da joj je kolega u komi.

- On je najduhovitiji čovek koga poznajem. Pozitivan, odličan glumac, dobar čovek, izdržaće on, izboriće se. Oporaviće se sigurno, to je ljudina - dodaje Eva.

- Boru poznajem dugo i još ne verujem šta se dogodilo. On je divan čovek i ja se iskreno nadam da će se što pre oporaviti. On je jedan od najboljih glumaca koje poznajem - kaže Srđan Dragojević, a Nada Blam mu šalje pozitivne vibracije.

- Videla sam ga pre 20 dana, nisam ni mogla da pomislim da će se desiti ovako nešto. Bora k'o Bora, uvek nasmejan, raspoložen za šalu. Želim da s ešto pre probudi iz kome - kaže Nada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA