SVE O SVADBI NOVAKA I JELENE: Ovako će izgledati venčanje veka! (FOTO) (VIDEO)

Pogledajte gde su smešteni gosti i mladenci, gde će svadbena ceremonija biti održana, ko će zabavljati zvanice, ali i kakve su radikalne mere predostrožnosti preduzete

  • 74

Sve je spremno za najveću svadbu ikada! Novak Đoković i Jelena Ristić sleteli su juče oko 19.45 na aerodrom u Tivtu, a u isto vreme sleteli su i njihovi roditelji. Velika žurka za preko 150 zvanica biće održana večeras, dok će se glamurozna svadbena ceremonija održati sutra, na Kraljičinoj plaži.

Goste će zabavljati Miroslav Ilić, Milica Todorović, Željko Samardžić i Lena Kovačević, a crkveno venčanje će se održati u subotu, 12. jula, u manastiru Praskvica iznad Miločera, kojem će prisustvovati samo mladenci, kumovi i roditelji.

EVO KAKO ĆE IZGLEDATI SVADBA:

- Danas će biti organizovana svečana proba venčanja, gala žurka za preko 150 zvanica planirana je za večeras na Svetom Stefanu, a glamurozna svadbena ceremonija održaće se sutra, na Kraljičinoj plaži, kojoj je već nekoliko dana zabranjen pristup.

- Jelena i Novak su sve zvanice zamolili da ne kupuju poklon, već da uplate novac na račun Fondacije Novak Đoković.

- Buduća mlada nosiće venčanicu čuvene američke kreatorke Vere Vang, koja se otvara u struku, kako bi prikrila trudnički stomačić. Novak će nositi klasično odelo za mladoženje.

- Pored mnogobrojnih zvanica iz srpskog, ali i stranog džet-seta, Novakov kum biće prijatelj iz detinjstva, fudbaler Neven Marković.

- Jelena će uzeti prezime prvog reketa sveta, tako da će ubuduće biti Jelena Đoković.

- Crkveno venčanje biće održano 12. jula  u manastiru Praskvica iznad Miločera, kojem će prisustvovati samo mladenci, kumovi i roditelji. Noleta i Jelenu će venčati lokalni sveštenik.

SMEŠTAJ:

- Gostima je obezbeđena povratna karta, a smešteni su u ekskluzivnim apartmanima u hotelu "Maestral"...

... i u luksuznom rizortu "Aman", na Miločeru, pored Svetog Stefana.

- Bračni par Đoković će boraviti u najskupljoj vili grada hotela, zvanoj "Sveti Stefan", koja je decenijama bila poznata kao "Vila 118", a u kojoj su odsedale najveće holivudske dive.

OBEZBEĐENJE:

- Celo ostrvo obezbeđuje preko 25 brodova i oko 100 čuvara, koji ne dozvoljavaju ni muvi da priđe. Budući mladenci zahtevali su potpunu diskreciju, pa je hostesamama, sobaricama, kuvarima, obezbeđenju i svima ostalima koji rade na pripremi i održavanju venčanja zabranjeno da nose mobilne telefone, te su potpisali ugovore sa najstrožim pravilima, u kojima se navodi da će platiti basnoslovne cifre ukoliko prekrše neko pravilo.

- Dok traje veselje, turistima neće biti dozvoljeno da dođu na ostrvo, a magistrala je zatvorena već dva dana. Brodovima, čamcima, plivačima, pešacima i svima ostalima koji nisu pozvani na veselje, najstrože je zabranjen prilaz.

- Rigorozne mere obezbeđenja se sprovode već nekoliko dana, tako da se Kraljičinoj plaži ne može prići već nekoliko dana, a od juče su i zvanično svi javni putevi koji vode kroz Miločerski park, kao i pešačke staze, zatvoreni. Specijalci su već blokirali deo Crnogorskog primorja, koji je nedaleko od mesta ceremonije, dok će specijalne antiterorističke jedinice policije Crne Gore (SAJ), naoružani, sve vreme nadgledati mladence tokom svadbene ceremonije.

- Pored privatne kompanije, na usluzi Đokovićima i gostima biće stavljena jedinica sektora Upravne policije za zaštitu lica i stvari a sa morske strane patroliraće i Pomorska policija. Kompleks će biti pod najvećim merama obezbeđenja, tako da ni ptica neće moći da prođe.

- Budući da su ekskluzivna prava na fotografije sa venčanja prodata strancima, srpski mediji neće prisustvovati svadbi.

- 500.000 evra je jedan strani magazin izdvojio kako bi prenosio utiske.

MUZIKA:

- Goste će zabavljati Željko Samardžić, Lena Kovačevič, Milica Todorović i Miroslav Ilić, kao i dva benda.

TRPEZA:

- Iako Đokovići prave svadbu u vreme posta, na njihovoj trpezi će se, osim najraznovrsnijih posnih specijaliteta internacionalne kuhinje, naći i kajmak, njeguški pršut i jagnjetina.

Novakov brat je na društvenim mrežama veoma aktivan, te je postavio status da je prvi reket sveta nervozan toliko da sve vreme šeta levo-desno.

(Telegraf.rs/ Naše novine, Alo, Blic, 24sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VM

    9. jul 2014 | 13:31

    Kakva je to svadba kad se mladenci okružuju SAJovcima i policijom? Kao da krimosi prave svadbu, a ne običan dečko iz sveta tenisa. Pa, šta i da neko uslika detalj sa svadbe? Pašće kruna sa glave Novaku ili Jeleni? Ja sam do juče zaista mislila da su oni u nekom drugom tripu, ali vidim sad da su isti ko i svi. Najbolje da su napravili svadbu u nekoj banci matičnih ćelija. Tamo niko ne sme da ulazi, Bože me sačuvaj.

  • Crnogorac

    9. jul 2014 | 14:25

    Drugacije sam zamisljao Novakov mentalitet. Ovoliko pretjereivanje u svemu je u najmanju ruku neukusno i degutantno. Manje bi zahtjeva imala engleska kraljica Elizabeta nego ovaj napuhani prebogati sroljo.

  • Neko

    9. jul 2014 | 14:48

    Jadnik, kaže za sebe da je Srbin, čovek iz naroda a svadba mu puna dugih cevi kao nekom "bosu" narko kartela. Pa još I radnike ucenjuju kaznama kao da će ih videti kako šmrču kokain.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA