Lejdi Gagi ispala bradavica!

Fanovi su dobili direktan uvid u broj poprsja mlade dame

  • 16

Pevačica Lejdi Gaga htela je da se, tokom svog leta, pohvali novom torbom, ali je otkrila celu dojku i bradavicu.

Naime, Gaga cesto postavlja urnebesne slike na društvene mreže, a ovaj put je otkrila malo više nego što je htela. Ili baš onoliko koliko je htela?

Kako god, fanovi su dobili direktan uvid u broj poprsja mlade dame.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dijana

    18. jul 2014 | 18:57

    Znači i Lejdi Gaga ima bradavice?!?!?!? Ne mo gu da ve ru jem!!

  • Moses

    18. jul 2014 | 18:21

    Ne kapiram što se svi unervoze kad vide ženi bradavicu. Nikad nisam primetio takvu reakciju na muške bradavice. Malo mi je to jadno. U čemu je fazon sa tim bradavicama?

  • iThink

    18. jul 2014 | 23:45

    Bas me zanima sta bi ste vi radili da ste popularni kao ona. Ona i pored svoje slave ostala ja normalna u odnosu na druge zvijezde, i jedina je koja iskreno voli svoje fanove i ne posmatra ih kao brdo dolara, vec pjeva samo za njih. I uvijek je tu za njih, samo pogledajte njene koncerte na svakom od njih izvede nekoliko fanova na binu, cita pisma koje joj fanovi napisu i daje svoje misljenje i podrsku njima, kupuje im hranu dok cekaju red za karte ili ako cekaju ispred njene kuce, to je to sto je razlikuje od drugih pjevaca (jer niko to ne radi osim nje). Sama pise svaku svoju pjesmu, komponuje, rezira svoje spotove, odlican je vokal, odlicno svira klavir, a ne udje samo u studijo i otpjeva pjesmu koju joj drugi napisu kao sto ostali rade. Cesto puta se rasplace dok izvodi svoje pjesme jer su one vezanje za njen zivot i pogode je jer tu emociju moze doziviti samo onaj ko i napise tu pjesmu. Ona nije samo pjevacica una je UMJETNIK.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA