Lepa Brena operisana, nosiće gips šest nedelja

- Operacija je trajala sat vremena. Zbog težeg preloma desne žbice (kosti podlaktice, prim. aut) koristili smo moderan i manje invazivan zahvat koji omogućuje raniji oporavak... Iz bolnice bi trebalo da je otpustimo tokom sledeće nedelje - rekao ortopedski hirurg Hrvoje Mokrović

  • 6

Pevačica Lepa Brena, koji je pre nekoliko nada imala nezgodu i polomila obe ruke u Hrvatskoj, operisana je u subotu u Ortopedskoj klinici u Lovranu.

- Operacija je trajala sat vremena. Zbog težeg preloma žbice desne ruke (podlaktične kosti, prim. aut) koristili smo moderan i manje invazivan zahvat koji omogućuje raniji oporavak. Gips na desnoj ruci nosiće najmanje šest nedelja, a na levoj ipak nešto kraće. Iz bolnice bi trebalo da je otpustimo tokom sledeće nedelje - rekao je za 24sata.hr ortopedski hirurg Hrvoje Mokrović.

Da se Brena oseća dobro, potvrdio je i Brenin sin Stefan Živojinović.

- Mama je dobro i sve je pod kontrolom - rekao je on.

Pozvali smo i portparolku Lepe Brene Ivanu Đorđević, koja nam je rekla da je pevačica oseća dobro i da se oporavlja.

Kako se Brena zaista povredila, pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KaleBrdo

    28. jul 2014 | 00:26

    Kako će sad da pere neklu?

  • mordecai

    27. jul 2014 | 23:47

    slomljen sam od tuge

  • aleksandar

    27. jul 2014 | 19:52

    DA SE STO PRE OPORAVI I VRATI NAM SE NA SCENI Pevacici i njenoj porodici zelimo da se sto brze oporave od ovog nemilog dogadjaja i da nastave uspesno sa realizacijom zapocetog projekta na grand i prvoj tv.Ponekad je i dobro napraviti mali predah,podvuci crtu u zivotu i radu,odbaciti lose navike i pogresne poteze.Jedna od tih losih navika je i upraznjavanje JOGE koja lose utice na zdavstveno i duhovno stanje coveka.Pre desetak dana pevacica je u intervju za hrvatske medije sa ponosom pricala o jogi i njenom vantelesnom iskustvu.Takodje pocetkom 2012.god.pevacica je sa suprugom isla na jednom od tajlandskih ostrva na detoksikaciju organizma uz primenu joge.Nakon 6 meseci pevacica je po drugi put zavrsila u bolnici zbog tromboze.Zato je veoma bitno kada ste javna licnost koju poruku saljete mladima.Ugledni profesor sa hadvarda je napravio istrazivanja koja su pokazala koliko lose joga utice na zdravlje i duhovno stanje coveka,kao i mnogi Sveti oci koji su pisali o upraznjavanju joge.Takodje na youtube se moze videti iskustva ljudi koji su upraznjavali jogu.Breni zelimo brz oporavak i da prekine sa upraznjavanjem joge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA