NAJLEPŠA SRPSKA VODITELJKA: Kuvaću i praću im dresove, samo da Zvezda opet bude prva!

- Da se ja pitam, Zvezdu bi trebalo privatizovati, jer tu vidim jedino rešenje. Mnogo se nerviram zbog stanja u klubu i jedva čekam da se nešto reši - rekla je Aleksandra Gudelj

  • 25

Voditeljka televizije "Prva" Aleksandra Gudelj rekla je da bi igračima Crvene zvezde kuvala i prala veš ako će im to pomoći da ostvaruju pobede u budućnosti.

- Ako će im stimulans da nižu pobede biti da im Aleksandra Gudelj kuva, ja ću doći sa šerpama i loncima na "Marakanu" i kuvati im. Svima, počev od Terzića (Zvezdana Terzića, prim.aut), do igrača. Pozvaću i svoje koleginice da se priključe akciji. Improvizovaćemo neku kuhinju na "Marakani", donećemo šporet - rekla je Aleksandra za "Informer" i nastavila:

- Neće mi biti problem čak i da im perem dresove na ruke, samo da Zvezda uđe u klalifikacije za Ligu šampiona, a ne da samo igramo ovu našu beton ligu - navela je Gudeljova za ovaj dnevni list.

Po mnogima najlepša srpska voditeljka, koja je vatrena obožavateljka crveno-belih, kaže da joj je krivo što je loša finansijska situacija u njenom omiljenom klubu.

- Da se ja pitam, Zvezdu bi trebalo privatizovati, jer tu vidim jedino rešenje. Mnogo se nerviram zbog stanja u klubu i jedva čekam da se nešto reši. Dotakli smo dno dna - rekla je Aleksandra, koja inače uspavljuje svoju decu Zvezdinim navijačkim pesmama.

(Telegraf.rs/"Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA