DEJAN MATIĆ: Ko bi odbio Severinu?!

- Bolja je atmosfera pod šatrom nego u svečanoj sali. Ne razumem zašto se stide pevanja pod šatrama, pa svi smo mi nekad počeli odatle i to sada ne treba da im bude tabu. Samo neka se sete početka - kaže pevač

  • 2

Pevač Dejan Matić priznaje da ga brat Saša nije pitao za mišljenje oko dueta sa Severinom, ali da je siguran da hrvatsku pevačicu niko ne bi odbio.

- Nakon izlaska albuma u septembru, planiram da napravim koncert u Domu sindikata. Moj brat Saša ima svoju karijeru, a ja svoju. To što on snima duet sa Severinom, ne znači da sada i ja treba da nađem pevačicu sa kojom ću spotiji glasove. Saša me nije pitao za savet, ali je logično da je bez razmišljanja odbio saradnju - kaže za "Naše novine" Dejan.

Pevač je prokomentarisao i čestu pojavu da se današnje pevačice stide svojih početaka.

- Bolja je atmosfera pod šatrom nego u svečanoj sali. Ne razumem zašto se stide pevanja pod šatrama, pa svi smo mi nekad počeli odatle i to sada ne treba da im bude tabu. Samo neka se sete početka - završava Dejan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA