KRALJICA DEKOLTEA: Njen muž kaže da je ona je*ena legenda, a šta vi mislite? (FOTO)

- Oni koji je mrze ne shvataju šta su društvene mreže, zato, evo srednjeg prsta za sve koji ne ustanu i pozdrave je*enu Kim Kardašijan - poručio je Kanje Vest

  • 56

Izgleda da Kanje Vest ne priča o bilo čemu drugom osim o svojoj supruzi Kim Kardašijan, pa je sve koji ne misle da je američka starleta u najmanju ruku, kraljica društvenih mreža i živa legenda, pozdravio podizanjem srednjeg prsta!

Besan zbog kritika na račun magazina GQ koji je Kim proglasio za ženu godine, Vest je održao jednu od svojih tirada u kojoj je napao sve kojima se njegova supruga ne sviđa.

- Ona je potpuno zaslužila ovo priznanje i bilo je krajnje vreme jer ona je legenda! Je*eni uštogljeni konzervativci ne shvataju šta su društvene mreže i smatraju da nagrade trebaju da dobijaju samo glumice, bla, bla... Zato, evo srednjeg prsta za sve koji ne ustanu i pozdrave je*enu Kim Kardašijan - poručio je Kanje.

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesa Goranović

    6. septembar 2014 | 22:50

    Pa da je je*ena...jeste. A da je legenda baš i nije...

  • Dada

    6. septembar 2014 | 22:45

    Sad ce muski da mi lupaju minuse,... Ukusi su naravno razlicitu, a za moj ona je 0 bodova. Riba od metra sa dupetom istih dimenzija :)

  • Marko

    6. septembar 2014 | 23:39

    hahahha... Ovaj Kanja je smesan. Americki mediji mogu kod teletabisa amerikanaca da stvore iluziju da je KIm neka bomba. Sta je ona, zena od metar ipo sa dupetom velicine kontejnera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA