POČINJE OBRAČUN: Pinkove zvezde protiv Zvezda Granda u subotu 20. septembra (FOTO)

Popularna muzička takmičenja biće emitovana u istom terminu, a to je subota od 21 čas. Koji ćete šou Vi gledati?

  • 16

Ovog septembra kreću najnovije sezone muzičkih talent takmičenja, a televizije će učiniti sve kako bi prikupile naklonost auditorijuma. Nakon raskida dugogodišnje saradnje, "Pink" i "Grand produkcija" će svojim gledaocima predstaviti svoje šou-programe.

U pitanju su "Pinkove zvezde", koje će se emitovati na ružičastoj televiziji, odnosno "Zvezde Granda", koje će ove sezone biti na TV "Prva". Interesantno je da će se oba takmičenja prikazivati u identičnom terminu, i to u subotu u 21 čas.

Kao što je poznato, prvi potez povukla je "Pink" televizija, koja će prvu sezonu "Pinkovih zvezda" emitovati 13. septembra u 21 čas. U međuvremenu, reagovala je i "Grand produckija", koja je odlučila da ipak zadrži "stari" termin emitovanje "Zvezda Granda", a to je subota uveče od 21 čas. Premijera ovog popularnog talent šoua zakazana je za 20. septembar, a baš u to vreme biće emitovana i druga po redu emisija "Pinkova zvezda".

Budući da će ovi šou-programi ići u identično vreme, pitamo Vas sledeće. Koje ćete takmičenje Vi pratiti - "Pinkove zvezde" ili "Zvezde Granda"?

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA