VELIKODUŠNI ČARLI ŠIN: Ponudio konobaru napojnicu od 1.000 dolara

Na ovaj potez popularni glumac se odlučio nakon što igrač američkog fudbala Lišon Koneri dao ovom istom konobaru bakšiš od svega 20 centi

  • 7

Američki Čarli Šin ponovo je pokazao koliko je velikodušan i dobrodušan. Ovog puta, on je preko Tvitera ponudio konobaru iz Filadelfije napojnicu od 1.000 dolara, nakon što je pre izvesnog vremena ovom istom momku zvezda američkog fudbala Lišon Mekoj dao bakšiš od 20 centi.

Čarli je na popularnoj društvenoj mreži napisao sledeće: "Molim vas, prenesite Robu K. (konobaru iz Filedelfije, prim.aut) da sam voljam da mu dam napojnicu od 1.000 dolara nakon što je dobio nikakav bakšiš. Samo želim da pomognem - tvitnuo je Šin i dodao haštag "bez osude".

Kako prenose mediji, prema rečima vlasnika restorana u kome izvesni konobar Rob K. radi, igrač američkog fudbala Lišon Mekoj je sa svojim društvom posetio ovaj ugostiteljski objekat, gde je jeo. Račun za sportistu, koji inače zarađuje milione iznosio je 61 dolara, a on je odlučio da da bakšiš od svega 20 centi. Ovo je naljutilo vlasnika restorana, koji je postavio račun na Fejsbuk.

Navodno, na ovakav potez Mekoj se odlučio zato što je usluga bila loša.

Da podsetimo, Čarli Šin je više puta pokazao koliko je velikodušan. Prvo je pomogao koleginici Lindzi Lohan da plati porez i dao joj svotu od 100.000 dolara. Zatim je finansirao sahranu jednog paparaca koji tragično stradao, a žrtvama tajfuna na Filipima donirao je 25.000 dolara.

Nedavno uplatio je 10.000 dolara za ALS fondaciju, kako bi se pomoglo u borbi protiv Amiotrofične lateralne skleroze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA