POZNATI KOŠARKAŠIMA SRBIJE: Alal vera momci, napravili ste čudo!

Ana Kokić, Danilo Ikodinović i ostali pružali su konstantno podršku našim momcima u finalu protiv Sjedinjenih Američkih Država

  • 6

Košarkaška reprezentacija Srbija osvojila je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Madridu nakon poraza od selekcije Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 129 - 92. Podršku našim momci pružale su mnoge poznate ličnosti.

Iako su srpski košarkaši izgubili, dobili su pohvale i reči hvale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    15. septembar 2014 | 05:21

    Bio sam kao domacin u Hotelima: Srbija- Bosna Jadran i Hercegovina na Ilidzi i pripremama kosarkasa YU. za Europsko prvenstvo 1981(trener: Bogdan Tanjević. Znam koliko Vam je bilo naporno. Vi ste nasljedneci te generacije i svaka Vam cast i napred u nove pobede za nas napaceni narod. VI IZ MALE ZEMLJE SRBIJE PROTIV KONTINTA AMERIKE RAME UZ RAME SE BORITE I ZABAVNO I ZA PERSPEKTIVNU KOSARKU SVETA, VI STE SVETU INSPIRACIJA, VI STE GOROSTASI SVETA, LEPI NASI NARASTAJI...BUDITE SRECNI I U ZDRAVLJU I DA DUGO OSTANETE MLADALACKI SA VASIM DIVNIM OSMEHOM.... V. Marko

  • Nina

    15. septembar 2014 | 03:02

    Zašto su uopšte i igrali kada amerikanci ne podležu antidoping kontroli. I svi smatraju da je to normalno i tako treba da bude. Koji je smisao takvog "sporta" Verovatno je Viktor Igo mislio na američke košarkaše kada je pisao "Jadinike"

  • Prf.

    15. septembar 2014 | 01:17

    I od nepoznatog bravo momci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA