POMAHNITALA STARLETA: Stanija bežala od policije, pa uhapšena! (FOTO)

- Zaustavili su me, a ja sam, umesto da stanem, dodala gas. Napravila sam se blesava. Iako ne pijem dok vozim, policija ima običaj da me zaustavi. Interesantno im je da malo cimaju Staniju - rekla je Dobrojevićeva

  • 3

Dok se vraćala u Rumu, Stanija je vozila kao Fanđo i u jednom trenutku je prekoračila brzinu i pretekla kolonu vozila, i to preko pune linije! Policija je pokušala da je zaustavi, ali starleta je dala gas i utekla, a policajci su je stigli tek nekoliko kilometara kasnije i priveli u stanicu!

- Stanija se iz Beograda vraćala u Rumu sa snimanja jedne emisije. Divljala je za volanom i onda bežala policiji. Stala je tek kada su joj preprečili put. Napravila je ozbiljan prekršaj. Policajci su je priveli u policijsku stanicu u Rumi i napisali joj kaznu - navodi izvor blizak Dobrojevićevoj.

Ona je priznala da je napravila saobraćajni prekršaj i još potvrdila da je pobegla sa lica mesta, za šta je imala zanimljivo objašnjenje.

- Imala sam problem sa policijom. Zaustavili su me, a ja sam, umesto da stanem, dodala gas. Napravila sam se blesava. Kaznu ću uredno da platim i ubuduće neću da se ponašam nesavesno. Iako ne pijem dok vozim, policija ima običaj da me zaustavi. Interesantno im je da malo cimaju Staniju - zaključila je Stanija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naelektrisan

    15. septembar 2014 | 12:58

    Kakav idiot!

  • SNEZANA

    15. septembar 2014 | 13:53

    au kakva marka da se sa njom zezaju treba ti bre oduzeti vozacku ,ko si ti bre Jadan nas zakon ,kada takve pustaju bez vecih kazni

  • Jaa

    16. septembar 2014 | 09:08

    Devojka ima komplekse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA