PLEJBOJ ZEČICA: Postala sam sramežljiva posle operacije tumora na mozgu (FOTO)

Britanska manekenka Keri Parker izjavila je da je nakon hirurške intervencije postala introvertna i da joj više ne prija da bude u centru pažnje, kao što je to ranije bio slučaj

  • 2

Plejbojeva zečica Keri Parker (30), kojoj je prošle godine otkriven tumor na mozgu, izjavila je da joj je februarska operacija umnogome promenila život i uticala na njen karakter.

- Postala sam sramežljiva, sada mrzim da sam u centru pažnje. Ludo sam se zabavljala sa slavnim osobama u rezidenciji Hjua Hefnera u Los Anđelesu, a sada mi mnogo više prija da sedim na omiljenoj sofi i pijem čaj - izjavila je Keri koja je dodala nakon uspešne operacije, nije više ista osoba.

- Izgubila sam dosta prijatelja koji nisu mogli da se prilagode tim promenama kod mene. Svet u kome sada živim je sasvim drugačiji od onog na koji sam navikla, ali, važno je da uživam - zaključila je Parkerova, a doktori kaže da su ovakve promene karaktera uobičajeni propratni efekat kod pacijenata koji su imali operaciju na mozgu.

(Telegraf.rs/Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natalija

    16. septembar 2014 | 19:39

    Kako su samo sve iste, pa i ove nase, ne shvatam sta je u pitanju da li je isti hirurg, sminka, pucenje sta ne znam vise ni ja!!

  • Dunja

    17. septembar 2014 | 17:58

    Nema to veze sa promenom karaktera zbog operacije,to je zbog toga sto je shvatila nije besmrtna i bogom dana,nego da svakog momenta moze da se desi nesto lose i shvatila je da je bila glupaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA