CECA ZA TELEGRAF: "Zvezde Granda" su nam konkurencija, ali to je zdravo, da bismo bili još bolji! (VIDEO)

- Nikada nisam imala tremu tokom svojih muzičkih početaka, zaista nikad. Uvek sam uvek želela samo jedno - da imam ovakvu karijeru koju danas imam - kaže pevačica za Telegraf

  • 4

Pevačica Ceca Ražnatović blistala je na "Pinkovom" 20. rođendanu, a kako nam otkriva, sama je bila svoj stilista. Tom prilikom, prokomentarisala nam je aktuelna dešavanja u njenom životu...

- Nisam čula komentare da sam najstroži član žirija. Trudim se da budem objektivna i da pomognem takmičarima da daju sve od sebe. Trema je prisutna, što je sasvim normalno. Znate kako, oni su znali ko će biti u žiriju, normalno je da imaju takvu reakciju, ali mi smo tu da ih opustimo. Svaki početak je težak. Ako neko ne uspe na ovom takmičenju, ne znači da neće na nekom drugom - kaže za Telegraf pevačica.

S tim u vezi, pitali smo je da li je ona imala tremu tokom svojih početaka.

- Nikad, zaista nikad nisam imala tremu, jer sam uvek želela samo jedno - da imam ovakvu karijeru koju danas imam - dodaje Ceca.

Budući da u istom terminu ide još jedno muzičko takmičenje, Zvezde Granda, zanimalo nas je da li pevačica smatra da su oni konkrencija "Pinkovim zvezdama".

- Ne bavim se konkurencijom. Nikada nisam. Ipak, mislim da je zdravo da ona postoji, kako bismo bili još bolji. Ja sam dugogodišnji dobar prijatelj sa čelnicima "Grand" produkcije, kao i sa čelnicima "Pink" televizije - rekla je Ražnatovićeva za Telegraf.

Na pitanje o natpisima koji su se poslednjih dana pojavili u medijima, a tiču se svadbe Željka i Jovane, te tvrdnje da Čeda Jovanović nije želeo da sedi pored nje, Ceca kaže:

- Sve što ste pročitali, od početka do kraja je jedna neistina. Verujte mi, ništa od toga nije tačno. Ovo je bila jedna od veselijih svadbi u mom životu. Toliko na tu temu.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera petlic

    19. septembar 2014 | 20:24

    Ipak mislim da su Pinkove Zvezde konkurencija Zvezdama Granda! Zna se koje prvi poceo a ko to sad kopira. Pinkove Zvezde koriste matrice koje je Grand napravio za svoja takmicenja!

  • Nole

    19. septembar 2014 | 21:12

    Navika je cudo sa njima idem

  • Nikola

    20. septembar 2014 | 23:22

    Ako cemo pricati o konkurenciji, Mitrovic je poceo prvi da pravi pravu muziku sa Oktobrom, dok je Sasa nastupio kasnije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA