BIVŠI MUŽ GOCE TRŽAN: Plašim se za svoj život, metalnim šipkama su me tukli do iznemoglosti!

- U Urgentnom centru sam proveo pet sati jer imam ozbiljne povrede koje sam i slikao i nisu lepe za gledanje. Sve je predato nadležnima pa se nadam da u našoj uzlazećoj državi neko ume da ovakvim idiotima, plaćenicima i manijacima stane na put - kaže Ivan Marinković

  • 15

Bivši suprug Goce Tržan, Ivan Marinković izjavio je da je juče popodne prebijen u centru Beograda, kao i da ima veoma ozbiljne povrede zbog kojih je morao da zatraži pomoć u Urgentnom centru!

 

- Istina je, pred zabezeknutim ljudima prebijen sam, udaren kolima dva puta, od strane jako poznate osobe koja je tada pozvala petoricu koji su me metalnim šipkama tukli do iznemoglosti! U Urgentnom centru sam proveo pet sati jer imam ozbiljne povrede koje sam i slikao i nisu lepe za gledanje. Sve je predato nadležnima pa se nadam da u našoj uzlazećoj državi neko ume da ovakvim idiotima, plaćenicima i manijacima stane na put! Uzrujan sam jako, teško hodam i imam ozbiljne povrede. Hvala na pozivu, ali u Urgentnom centru ne mogu da telefoniram, pa vam ovako dajem izjavu iako se plašim ni kriv ni dužan šta još mogu da urade - rekao je Marinković.

 

 

(Telegraf.rs/izvor: Pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lotetta

    25. septembar 2014 | 11:09

    Da su te metalnim šipkama tukli do iznemoglosti bio bi ti na onom svetu a ne davao lažne izjave

  • sta vas briga za ime

    25. septembar 2014 | 11:08

    A ti jadan ni kriv ni duzan...

  • geronymo

    25. septembar 2014 | 12:36

    Niko djaba ne dobija batine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA