UDALA SE LEJDI GAGA? Pevačica "umirila" holivudskog zavodnika! (FOTO)

Kontroverzna pevačica i glumac Tejlor Kini su se, kako se priča, u tajnosti venčali pre nekoliko dana

  • 6

Pevačica Lejdi Gaga i njen dečko, glumac Tejlor Kini su se tajno venčali - reklo bi se po slici koju je na Instagram postavila Sofija Buš, njegova partnerka u seriji "Chicago Fire".

Bušova je objavila fotografiju u zagrljaju kolege, gde u oči upada njegov veliki srebrni prsten na levoj ruci. Za one kojima su misli krenule u pogrešnom smeru zbog bliskosti njihova dva lika u seriji, usledio je komentar:

- To je njegov lični prsten, ne za seriju. Lindzi i Severid nisu u braku.

Brzo su, naravno, krenule glasine da se radi o venčanom prstenu, pogotovo s obzirom da je Lejdi Gaga pre nekoliko meseci viđena kako razgleda venčanice. Par je u vezi tri godine a Kini već dugo važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca u Holivudu.

(Telegraf.rs/Brides.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iThink

    2. oktobar 2014 | 20:08

    Zaista lepo, Gaga je zaista jedna divna osoba , odlicnog glasa, odlicna pianistkinja, kompozitor i producent svojih pjesama, svaki uzivo nastup dovodi do savrsenstva i dok druge "pjevacice" vjezbaju mrdati si*ama i guz*cama ona , ona pise pjesme i vjezba klavir, svakako jedna od rijetkih koja daje uvijek svoj maximum. I ona nije samo pjevacica vec veliki UMIJETNIK na polju muzike. Sve u svemu zelim joj svu srecu u braku, i zanimljiva stvar jeste da je svoga sadasnjeg momka (muza) upoznala na snimanju spota za pjesmu You & I (posvecenu bivsem momku)

  • Kalimero

    2. oktobar 2014 | 16:19

    Poželiću joj sreću sl.utorka u Kelnu!ARTRAVE!!!!!

  • Perishw

    3. oktobar 2014 | 02:41

    Mogu Tejloru samo da urucim saucesce!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA