DRAGANA MIRKOVIĆ: Srce mi je puno, Zdravko Čolić mi je bio na koncertu

- Ljudi, ja sam počastvovana, pa meni je Zdravko bio na koncertu. On nikada ne dolazi na koncerte. Jedva čekam da se vidim sa njim. On je najbolji čovek na svetu, učinio me je tako ponosnom, ja sam blagoslovena - rekla je pevačica

  • 11

Pevačica Dragana Mirković sumirala je utiske sa svog spektularnog koncerta u "Areni", gde je pevala pred 20.000 ljudi. Folk zvezda je oduševljena što je na njenom nastupu bilo toliko obožavatelja, kao i to što ju je slušao legendarni Zdravko Čolić.

- Suprug me je prvo poljubio i pružio mi ruku i rekao: "Česitam ljubavi, najbolja si na svetu!" Naravno da sam mu najbolja, ja sam njegova. Sve vreme mi je objašnjavao da je pričao u kolima sa Zdravkom Čolićem koji me je pohvalio. Ljudi, ja sam počastvovana, pa meni je Zdravko bio na koncertu. On nikada ne dolazi na koncerte. Jedva čekam da se vidim sa njim. On je najbolji čovek na svetu, učinio me je tako ponosnom, ja sam blagoslovena. Zdravko me je iznenadio dolaskom, srce mi je puno zbog toga - rekla je Dragana Mirković za "Blic" i dodala:

- Skoro 15 godina nisam u Srbiji, nikada se nisam provlačila po medijima, a ipak imam ovakvu publiku. Bilo je još pesama koje su mi tražili da pevam, ali zbog kičme više nisam mogla da izdržim. Već sam pri kraju osetila bolove. Onakva publika ne samo da mi je bila vetar u leđa, već kao da me je tornado zavrteo, sve sam zaboravila - zaključila je ona.

(Telegraf.rs/"Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mislimm

    5. oktobar 2014 | 12:04

    Zakopcana do grla, bez provlacenja po zutoj stampi svaki dr dan, zena je napunila arenu..mislimmm sta reci :)

  • Jelena

    5. oktobar 2014 | 19:20

    Jedino oko Dragane nema skandala. Kako god, cuva svoju porodicu i ne eksponira se po novinama kao pojedine sa svojom djecom i njihovim ljubavnim jadima.

  • Joka

    5. oktobar 2014 | 14:12

    Pa to cisto da te ispostuje da bi ga bilo vise na DM SAT...ne pali se badava....zar stvarno mislis da voli tvoje pesme...ahahahaha...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA