CECA: Moj sin će biti psiholog, a ćerka će studirati biznis! (FOTO)

- Nikada nisam niti ću nametati deci bilo šta protiv njihove volje. Smatram da je to najveća greška nekih roditelja. Izbor treba da bude samo njihov, a ja ću ih maksimalno podržati - priča Ražnatovićeva

  • 9

Osamnaestogodišnji Veljko Ražnatović, sin Cece Ražnatović, upisao je studije psihologije na jednom beogradskom fakultetu, a pevačica kaže da podržava Veljka u odabiru profesije, jer on time želi da se bavi još od malih nogu.

- Nebrojeno mnogo puta smo razgovarali na tu temu i njegov izbor je uvek bio isti. Nikada nisam niti ću nametati deci bilo šta protiv njihove volje. Smatram da je to najveća greška nekih roditelja. Izbor treba da bude samo njihov, a ja ću ih maksimalno podržati. Možda sam nekada i imala drugačije želje kada je obrazovanje moje dece u pitanju, ali opet kažem: Nikada im ne bih nametala ono što ne vole ili ne žele - ispričala je Ražnatovićeva.

Sa druge strane, Veljkovu sestru Anastasiju zanimaju sasvim drugačije stvari i ona će najverovatnije upisati Fakultet za biznis.

- Tako sada stoje stvari, a čisto sumnjam da će u međuvremenu promeniti odluku. Mislim da će s tim fakultetom imati lepu budućnost i biće mi drago ukoliko ostane pri takvoj odluci - zaključila je Ceca.

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA