Plakali što nisu ušli na koncert Dragane Mirković!

Kako kaže naš izvor sa lica mesta, "Arena" je bila puna do krova, a karte su bile rasprodate nekoliko dana unapred. Oni koji nisu na vreme stigli, nisu mogli da ih kupe ni kod tapkaroša

  • 3

Koncert Dragane Mirković povodom 30 godina karijere je prošao, ali i dalje vlada potpuna histerija, slike i snimci se kače po društvenim mrežama, a oni koji nisu ušli i dalje plaču.

Naime, kako Telegraf saznaje, na dan koncerta bilo je na desetine fanova koji nisu uspeli da kupe karte, te su ispred "Arene" počeli da plaču iz sve snage.

Iako su na blagajnama pokušavali da ih smire i upućivali im reči podrške, fanovi su potpuno pohisterisali. I momci i devojke su stajali zajedno i plakali, a oni koji su išli na koncert su ih gledali u čudu.

Kako kaže naš izvor sa lica mesta, "Arena" je bila puna do krova, a karte su bile rasprodate nekoliko dana unapred. Oni koji nisu na vreme stigli, nisu mogli da ih kupe ni kod tapkaroša.

Dragana je te večeri napravila haos za pamćenje, a pogledajte kako se obukla Jelena Karleuša koja je ceo spektakl posmatrala iz lože.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    6. oktobar 2014 | 23:13

    Ja bih plakao da sam ušao, ne daj Bože...

  • Музичар.

    6. oktobar 2014 | 15:38

    Баш ме интересује дали ће бити плакања,за слушање Г. Доминга? Сумњам! Ово је ипак земља естраде и њених "звезда".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA