RAT U ZVEZDAMA GRANDA: Lukas se posvađao sa Bosancem!

- Sad ću da te razbijem. Ko si, bre, ti da meni ovako odgovaraš? Mamlaze - vikao je Lukas na Bosanca, dok su Saša Popović i ostali članovi žirija stali između njih kako ne bi došlo do većeg incidenta

  • 16

Snimanje prošle emisije "Zvezde Granda" proteklo je u veoma napetoj atmosferi. Naime, članovi žirija, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac umalo su se potukli, jer je harmonikaš izvređao pevača.

Naime, spor je nastao oko prolaska kandidata, budući da se članovi žirija nisu slagali da li budući pevač treba da prođe u sledeći krug ili ne.

Aca je izneo svoje mišljenje sa kojim se nije složio Bosanac, napomenuvši da Acin glas ne bi trebalo previše da se uvažava.

- Vi kako hoćete, ali ja se ne slažem da ovaj kandidat prođe. Drugo, ne znam koliko je baš Aca kompetentan da komentariše nečije pevanje - rekao je Bosanac tokom snimanja ovog šoua, nakon čega je Saša Popović ugasio kamere, a pevač je počeo da viče na kompozitora, prenosi "Alo".

- Ma ko si, bre, ti? - počeo je da urla Lukas, a onda je nastavio žešćim rečnikom.

- Sad ću da te razbijem. Ko si, bre, ti da meni ovako odgovaraš? Mamlaze - vikao je Lukas na Bosanca, dok su Saša Popović i ostali članovi žirija stali između njih kako ne bi došlo do većeg incidenta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miljan

    6. oktobar 2014 | 16:45

    Svaka mu cast, jedini koji sme da kaze, 90 posto ovih mladih pevaca bolje peva od lukasa

  • Мицки

    6. oktobar 2014 | 16:36

    Босанац је потпуно у праву.Лукас би могао да поштује године господина Стојковића,ако не стручност.

  • Amater

    6. oktobar 2014 | 18:03

    Svaka cast bosancu, nazalost jedini koji je lukasu skresao istinu u oci, ma koliko bolna bila. Lukas je soumen i priuceni pevac. Preslusajte njegove live snimke i svima ce biti jasno koliko vredi njegovo pevanje. Uostalom neka izadje gospodin i otpeva nesto live kao i ovi kandidati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA