TREĆI SILIKONSKI RAT: Mimi Oro: Blondi je seljanka koja ne vredi ni pet maraka! (FOTO)

- To je meni malo seljački stav. Takva devojka koja stane na TV i kaže: "Ja volim lovu, ja volim fudbalere" - poručila je Milica Živanović

  • 1

Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, prešla je u pravu medijsku ofanzivu, pa je udarila i na svoje koleginice starlete, i ovoga puta njena meta je bila Nada Đukić Blondi, koja bi uskoro trebalo da se uda za fudbalera Filipa Kostića.

Živanovićeva, koja je nedavno objavila veoma provokativan spot za svoj prvi sing "Tron", gostovala je na televiziji Pink BH, i ne baš biranim rečima "potkačila" Blondi.

- To je meni malo seljački stav. Takva devojka koja stane na TV i kaže: "Ja volim lovu, ja volim fudbalere"... Koja valuta se ovde koristi? Marka? Ni pet maraka joj ne bih dala - izjavila je Mimi a ne sumnjamo da će joj Đukićeva brzo odgovoriti na sličan način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vinu lucija

    11. oktobar 2014 | 22:13

    Lepe su i jedna i druga. Jednoj lepoj devojci ne prilici da vreda i prica ruzno,samo zato sto zeli da bude broj jedan. Preporucujem da se smire i izmire, nisu mala deca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA