Karleušu zabranili na Pinku, ona se ne potresa ni malo!

Čelnici Pinka neće više da promovišu Jelenu, a ona nastavlja da se šali na društvenim mrežama i kači provokativne fotke

  • 95

Seksi pevačica Jelena Karleuša od nedavno je zabranjena na "Pinku", ali očigledno je to mnogo ne zanima. Naime, Željko i Milica Mitrović su stavili zabranu na svaku dalju promociju plavokose pevačice, a sve zbog toga što je nedavno napisala da se prema pevačima odnose kao prema stoki.

- Ja sam tim Jelene Karleuše. Neka se "Pink" i "Prva" otimaju oko pevača, a ne obrnuto. Malo su mi tužni pevači koji se nude i utrpavaju, pa ih "Pink" i "Grand" tretiraju kao stoku, bez poštovanja, kao potrošnu robu. Zašto bi ih i poštovali kada oni ne poštuju sami sebe? Meni se blago rečeno jeb* za televiziju i novine, jer su moji profili na društvenim mrežama dominantiji od toga. Ja trebam medijima, ne obrnuto. Bez mene, domaći šou biznis bio bio jedna jeftina smorčina - rekla je Karleuša u jednom intervjuu.

Mitrovići su odlučili da spreče dalju promociju pevačice.

Ona je i ranije bila zabranjena na "Pinku", ali je ipak pre nekoliko godina uspela da izgladi odnose sa Mitrovićima.

Pevačica se nije previše potresla zbog ove zabrane, već je nastavila da kači provokativne fotke na društvene mreže, kao što je ova sa grudima u prvom planu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pll

    11. oktobar 2014 | 13:46

    Karleusin Instagram profil ima vise pratioca nego Pink gledaoca. A i zna se ko gleda Pink. Boli je uvo

  • maja

    11. oktobar 2014 | 13:58

    Sta je briga! Ionako nije pevacica!:)

  • Lepa

    11. oktobar 2014 | 14:14

    Istina da neće dugo moći promovisati samu sebe samo putem društvenih mreža. Saradnja s medijima je neophodna! Ona ume da izazove pažnju, istina, ali o njoj ne pišu ni Svet, Scandal, Star...šta će joj ostati? Šteta je što se ne bavi modom. Ima i ukus i stas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA