Oni su novosadske tinejdž zvezde, a njihove spotove gleda 10 miliona ljudi na Jutjubu! (VIDEO)

Jaserštajnovci su tinejdžeri čije ideje obožava 52.000 pratilaca na Jutjubu, a najviše fanova imaju među osnovcima i srednjoškolcima, koji pomno prate svaki njihov korak

  • 24

Kreativni novosadski mladići, Milan Toza, Petar i Igor, za kratko vreme postali su pravi hit među tinejdžerima širom Srbije. Bez prevelike medijske pompe, ovi momci koji sebe nazivaju Jaserštajnovci, za kratko vreme su dobili preko 52.000 pratilaca na Jutjubu.

Njihove ideje su pregledane preko 100.000 puta, a ukupna gledanost im je preko 10 miliona!

- U medijima preovlađuju uglavnom negativne stvari, a deca to ne treba da gledaju, već treba da se smeju. Ideje crpimo iz svakodnevnih dešavanja i životnih situacija koje nas insprišu. Nas je četvorica koji osmišljavamo i glumimo u skečevima i samim tim imamo mnogo ideja. Bukvalno kako nam se koja stvar desi, a da može na zanimljiv i duhovit način da prenese neku poruku publici, mi to snimimo, pritom uvek vodeći računa da naši klipovi budu i edukativnog karaktera - objašnjava za 021.rs Milan Inić, idejni tvorac Jaserštajnovaca.

Jaserštajnovci imaju svoju armiju fanova na društvenim mrežama i Jutjubu, ali se često s njima i uživo druže na okupljanjima koja organizuju, a na koja dođe i preko 1.500 dece iz celog regiona, pritom saznajući za druženje sa svojim idolima svega nekoliko sati ranije.

Iako su presrećni što toliko mladih prepoznaje njihov rad, to je, ističe Milan, za njih postala velika odgovornost, jer deca kopiraju šta god oni da urade u svojim klipovima.

Da je bez podrške medija put do zvezda i te kako moguć, potvrđuju ovi devetnaestogodišnjaci, odskora studenti, koji priznaju da najviše fanova ipak imaju među osnovcima i srednjoškolcima, koji pomno prate svaki njihov korak.

Međutim, u budućnosti planiraju da prave skečeve za svoju, malo stariju generaciju, ne odustajući od misije da svi zajedno na komičan način nauče neke važne životne lekcije.

Ovde pogledajte njihov rad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA