Najpoželjnije žene sveta - 3. Runi Mara (FOTO)

Telegraf predstavlja glumicu Runi Maru, koja se našla na 3. mestu top liste najpoželjnijih žena sveta prema izboru internet sajta ask.com

  • 0

Internet sajt ask.com objavio je rezultate ankete sa pitanjem - Koje su najpoželjnije žene sveta?  Telegraf svakog dana predstavlja po jednu izabranu lepoticu. Na trećem mestu našla se glumica Runi Mara!

Američka glumica Runi Mara postala je poznata ulogom u filmu "Muškarac koji mrzi žene". Rođena je 1985. u Bedfordu, u državi Njujork, u porodici Iraca. Prvi put je zaigrala na velikom platnu 2005. u rimejku filma "Strava u ulici Brestova". Druga filmska prilika joj se u ukazala kada je dobila ulogu za film "Društvena mreža".

Glavna uloga joj je pripala prošle godine kada joj je zaigrala Lizbet Salander u filmu "Muškarac koji mrzi žene".  Film je rađen prema knjizi "Milenijum" Stiga Larsona. Za tu ulogu dobila je odlične kritike i bila nominovana za Oskara i Zlatni globus.

Ova glumica je poznata i po dobrotvornom radu. Član je Uveza, organizacije koja pomože deci i porodicama u Najrobiju. Inače, Runi voli fudbal i navodi da upravo ovaj sport spaja njenu porodicu. Takođe, uzor joj je glumica Đina Roulands.

(N. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA