ZVEZDE GRANDA: Valentina, Kristina, Emina, Svetlana i Milica prošle dalje! (FOTO)

Iza nas je još jedna epizoda popularnog takmičenja, gde je svoje umeće pokazala druga ženska grupa

  • 2

Na televiziji "Prva" prikazana je još jedna epizoda "Zvezda Granda". I ove subote bilo je itekako zanimljivo. Nastupila je druga ženska grupa, a zvezda večeri bila je svakako Milica Stanišić sa Pala.

Ona je svojim sjajnim glasom i izvođenjem pesme "Moja zakletvo" Zorice Brunclik osvojila publiku, ali i žiri, osim Šabana i Lukasa koji nisu glasali.

Zorica je objašnjenje zašto je glasala, dala na sledeci način:

Zorica: Kada je izasla na scenu i počela da peva, po reakciji publike na nju, mislila sam da je riba do bola...

Snežana: Kao Sanja Kužet na primer?

Zorica: Ne, kao ja na primer! Ali kada sam čula kako peva, shvatila sam da je veoma mlada. Neke deonice je otpevala čak i bolje od mene!

Lukas: Pretera ga sad'!

Šaban je pak imao drugacije viđenje: Nečisto je pevala. Ne mogu protiv sebe, čujem da je nesčisto, pa neko mutiranje... Neka mi Bog oprosti!

Publika je njegov komentar ispratila glasnim negodovanjem i povicima "UA!"

A, kada je stručni žiri odlučio da mlađanu Milicu pusti u baraž i kada se video zid podigao žiri je frenetično aplaudirao. Lukas se podigao sa svog mesta, izašao na scenu i izljubio mladu takmičarku, pokazujuži tim gestom žaljenje sto joj nije poklonio svoj glas.

Voja Nedeljkovic je ove subote, reklo bi se imao najviše posla, budući da su sve devojke, koje nisu osvojile žiri, u bekstejdz ulazile plačuci. S tim u vezi, šarmantni voditelj je osim svog posla, imao ulogu i starijeg i iskusnijeg prijatelja kojoj je gotovo svakog kandidatkinji govorio reči utehe.

U sledeci krug plasirale su se: Valentina Bujila iz Beograda, Kristina Denić iz Leksovca, Emina Tufo iz Sarajeva, Milica Stanišić sa Pala i Svetlana Bogićević iz Beograda.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    12. oktobar 2014 | 01:16

    Iskreno, ne gotivim Grand produkciju, posebno Sašu Popovića, ali je Milica vanserijski talenat. Ima nenormalno zreo glas za svoje godine. Pritom je i mirna, lijepo vaspitana i normalno se ponaša na sceni. Zato, Srbi, udružite se i glasajte za ovog malog anđela da pobijedi kad bude prilike, jer je to, usuđujem se da kažem, jedna od rijetkih prilika kad vrijedi dati ikakav novac za Grand!

  • Jelena

    12. oktobar 2014 | 06:57

    Milica je mnogo simpaticna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA