TOŠETOVI RODITELJI: Tuga za našim sinom je svakim danom sve veća

- Nismo u stanju da govorimo o tome, posebno ne u ovim teškim trenucima - rekli su Dominik i Nikola Proeski

  • 10

Sutra se navršava sedam godina od smrti legendarnog pevača Tošeta Proeskog, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći 2007. godine. Njegovi roditelji, Dominik i Nikola Proeski, i dalje se ne mogu da veruju da njihovog sina više nema.

- Tuga za našim sinom je svakim danom sve veća. Nismo u stanju da govorimo o tome, posebno ne u ovim teškim trenucima - rekli su za Kurir Tošetovi roditelji.

Andrej Nikoloski, rođak Tošeta Proeskog i direktor fondacije "Toše Proeski", rekao je da je sve spremno za sutrašnji pomen.

- U četvrtak u 6:20 časova, baš u trenutku kada je Toše nastradao, biće održan pomen na groblju. Očekujem dolazak 16 maratonaca koji su pre nekoliko dana krenuli iz Gradiške da bi stigli do njegove večne kuće. Nakon toga na spomen domu biće održan kulturno-umetnički program i literalna sekcija. U Makedoniju su stigli fanovi iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, koji će sutra odati počast - navelo je Nikoloski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA