KRAJ LJUBAVI? Trudna Mirka izbacila Vujadina iz stana!

Popularna glumica je, navodno, odlučila da okonča vezu sa fudbalerom Vujadinom Savićem zbog njegovog neverstva, i to u trenutku dok par čeka treće dete

  • 36

Glumica Mirka Vasiljević je, sudeći po poslednjim dešavanjima, rešila da se rastane sa fudbalerom Vujadinom Savićem sa kojim već ima dvoje dece i čeka treće, a razlog su fotografije na kojima je fudbaler u strasnom zanosu sa drugom devojkom.

Savić je, tom prilikom, naslonjen na kola, imao, navodno, seks sa svojom ljubavnicom.

Glumica je, kako se navodi, ne mogavši da podnese pritisak okoline, odlučila da fudbaleru zaključa vrata stana u kojem su živeli tokom boravka u Beogradu.

Vujadin se krije od javnosti, dok Mirka, koja je u sedmom mesecu trudnoće, poručuje da je njihov život njihova stvar i da ima podršku porodice, koja joj mnogo znači.

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boco

    17. oktobar 2014 | 12:44

    musko sam , ali mirka je u pravu i da mu vise nikad ne otvori vrata, kad je budala ko ga ....

  • VOPI

    17. oktobar 2014 | 14:35

    Ako je to uradio decku su onda ganglije zakrzljale. Imas prelepu i pametnu mladu zenu, koja hoce da se bavi porodicom i radjanjem dece a ne provodom i modom a ti uradis takvo nesta. Mozga bez.

  • Satisfakcija

    17. oktobar 2014 | 12:48

    Pa kako ima srca da to uradi? Prvo zar nema svoj obraz, zenu i DVA DETETA I JEDNO NA PUTU (!!). Ona je iako su u braku zelela da on izlazi, a cime joj je on vratio? Partner obicno ne voli kada mu se nesto ne dozvoljava (tipa izlazak sa prijateljima), ali je ovo cist dokaz da tako treba da se radi. Das prst, on ti uzme celu saku. Svaka cast izuzecima, kojih ima vrlo vrlo malo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA