GRU OBJASNIO: Seljačine i polugole klinke mi određuju šta je dobra muzika! (FOTO)

Gru je revoltiran činjenicom da je izdao dve nove pesme, ali "da se za njega ne čuje, jer nije uposlio Zvezdu Granda da mu peva refren"

Reper Dalibor Andonov Gru prokomentarisao je na društvenim mrežama trenutno stanje na srpskom muzičkom tržištu.

Gru je revoltiran činjenicom da je izdao dve nove pesme, ali "da se za njega ne čuje, jer nije uposlio Zvezdu Granda da mu peva refren".

Pročitajte koga je još potkačio:

Šta mislite, da li je Gru upravu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tesla

    20. oktobar 2014 | 08:49

    Tako je momcino! Sve je tacno. Olos I prostitucija hara binom I truje omladinu Srpsku.

  • momazver

    20. oktobar 2014 | 08:38

    GRU...objektivno...vrsta recitovanja uz muziku kojom si se ti bavio izumire, ,postaje evergreen. Zasto...Delom si i ti dao odgovor,ali i zato sto NE DONOSI LOVU. Kome kako i zasto vidimo po TV programima..i jos nesto..Ne zameraj na exploataciji,zenskog mesa, tangica, klinkica, ovima koji danas *drmaju* estradom/ iako je TO sto rade u svakom slucaju BLJAK i FUJ/,jer i tvoje spotove publika je PRVO gledala/a bili su i tako reklamirani/ zbog mesa,tangica,tetoviranih zadnjica klinkica, pa tek onda zbog muzike. P.S. Idi bavi se necim drugim./JOS SI MLAD/.Organskom poljoprivredom recimo.Sacuvaj zivce,porodicu,lozu,,jer nista NE MOZES da promenis,a ovakva situacija sigurno se kotrlja u majcinu uterinu.

  • Grunf

    20. oktobar 2014 | 10:15

    Daleko od toga da nije u pravu ali iz doticnog izbija ozlojadjenost svojim licnim neuspehom i on bio bi sretan kad bi se mogao pojaviti u tom jatu samo sto nazalost nije dobio pozivnicu.A da se razumemo njegova muzika nista ne odskace od ovih koje kritikuje.Licemer jedan veliki!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA