Pevač o kojem se priča da je gej usvojio dečaka (6)! (FOTO)

Pobednik "Zvezda Granda" Amar Gile Jašarspahić je, posle posete jednom dečjem domu, odlučio da postane staratelj malom Alenu

  • 15

Popularni pevač Amar Jašarspahić Gile, pobednik "Zvezda Granda", usvojio je, posle posete jednom Domu za napuštenu decu, šestogodišnjeg Alena i tako postao njegov staratelj.

Dečak je, prilikom posete, "pobegao" za Giletom, pa je on odlučio da prikupi svu dokumentaciju i preuzme brigu o njemu, a Centar za socijalni rad nije imao nikakvog razloga da odbije molbu za usvajanje.

Osmesi na licima Amara i Alena dovoljno govore:

Da podsetimo, u decembru prošle godine je vlasnik diskoteke u Beču optužio Gileta da je u njegovom lokalu navodno imao seks s maloletnim dečakom, nakon čega je pevač podneo tužbu za klevetu.

Početkom aprila Amar je saopštio da je dobio spor na sudu kao i da je dokazano da nije imao seks sa maloletnikom, kao i da nije gej.

Inače, pevač iz Kaknja koji je proglašen za "Humanistu godine", odlučio je da školuje sina stradalog rudara u jami "Raspotočje", a dečje domove često posećuje jer nosi titulu UNICEF ambasadora.

(Telegraf.rs / Izvor: Urbani svijet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivana

    22. oktobar 2014 | 12:44

    Ne pratim tu vrstu muzike, niti sam fan ovog decka ali moram reci svaka mu cast. To je velika odgovornost i hrabrost. Da je bar malo vise ovakvih ljudi. Bravo!

  • Rilla

    22. oktobar 2014 | 14:22

    To je za pohvalu svaka mu cast. A sto kazu da je gej pa to nije nista strasno pa i oni su ljudi. Meni decko deluxe OK I to je za pohvalu i divljenje za humanist

  • Malla

    22. oktobar 2014 | 13:53

    svaka cast Amare legendo :-*

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA