Rambo Amadeus otvorio "Big Snou" festival na Kopaoniku

Festival će trajati do 25. marta do kad će nastupiti "Fristajlers", "Bejsment Džeks", Mis Dajnamajt, Džunior Džek i di-džej Freš

  • 0

Muzičar Rambo Amadeus otvorio je, nastupom na glavnoj bini, zimski muzički "Big Snou" festival na Kopaoniku.

- Volim da zimujem i letujem na jednom istom mestu. Svake godine sam na Kopaoniku i drago mi je da učestvujem u festivalu koji predstavlja idealan spoj sporta i dobre muzike. Verujem da ljudima treba pružiti drugačiju, osveženu turističku ponudu, a to jeste festival poput ovog - rekao je Rambo Amadeus posle sinoćnjeg nastupa.

Kako su saopštili organizatori festivala, posećenost turističkog centra Kopaonik rekordna je za ovo doba godine, a najveći broj gostiju, iz Srbije i regiona, očekuje se od sutra. Festival na Kopaoniku je, navodi se u saopštenju, najveći zimski muzički festival u regionu i trajaće do nedelje, 25. marta.

Muzički program u okviru koga će nastupiti više od 100 domaćih i stranih izvođača, predvode muzička imena poput grupa "Fristajlers" i "Bejsement Džeks", Mis Dajnmajt, Džunior Džek i di-džej Freš.

"Big Snou Kop festival" organizuju "Egzit" tim i MK "Mauntin Risort", uz podršku Skijališta Srbije i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj republike Srbije.

(Tanjug / foto: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA