Film "Igre gladi" od četvrtka u domaćim bioskopima (VIDEO)

Režiju filma potpisuje Frensis Lorens, dok se u naslovnim ulogama pojavljuju: Dzenifer lorens, Dzoš Hačertson i Lajam Hensvort

  • 0

Ove godine igre gladi se nastavljaju. Najnoviji deo serijala "Igre gladi: Sjaj slobode- I deo"od četvrtka 20. novembra dolazi pred domaću filmsku publiku.

U Distriktu 13 Ketnis Everdin se trudi da spase Petu i kompletnu naciju od zla koje se nadvilo nad njihovom civilizacijom. Ovaj put ostala je bez ičije podrške, osim nekolicine vernih prijatelja.

U svojoj utimativnoj borbi Ketnis postaje "ptica rugalica" mockingjay, i simbol otpora za svoju naciju. Pod komandom komandanta Koina ova grupa ljudi krenuće u konačnu borbu za oslobođenje od tiranije ili u konačnu propast.

Ovaj nastavak filma je specifičan i po tome što ćemo imati prilike da upoznamo i deset novih likova koje nismo imali prilike da vidimo ranijim filmovima.

Režiju filma potpisuje Frensis Lorens, dok se u naslovnim ulogama pojavljuju: Dženifer Lorens, Džoš Hačertson i Lajam Hensvort.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA