Spot S.A.R.S. videlo DESET MILIONA ljudi na Jutjubu! (VIDEO)

Veliki hit beogradskog benda, "Perspektiva", stigao je na Jutjubu do cifre koja predstavlja san snova za pop-rok izvođače u regionu

  • 2

Grupa S.A.R.S, posle velikog broja klupskih koncerata prethodnih godina, u poslednje vreme počela je da puni i dvorane u regionu, a razlog više za slavlje je to što je spot za pesmu "Perspektiva" prešao cifru od 10.000.000 pregleda na Jutjubu! 

Video je okačen 12. januara 2012. Zanimljivo je da je pesma znatno ranije prvo postala koncertni hit, pa je tek kasnije objavljena. Još uvek na svirkama publika nestrpljivo peva zarazni refren, i to mnogo pre nego što dođe red na "Perspektivu" u set listi.

Bilo je onih koji su se, pre nekoliko godina, pošto su se S.A.R.S. pojavili sa čuvenom pesmom "Buđav lebac", pribojali da će bend ostati zapamćen pre svega po tome, i, na neki način, ostati "one hit wonder", ali je upravo "Perspektiva" otklonila te dileme.

Kasnije se pojavio još jedan njihov megahit, "Lutka". Spot za divnu baladu već je dobacio do, skoro, pet i po miliona pregleda, pa bi S.A.R.S. mogao u bliskoj budućnosti da proslavi još jednu "desetku".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA