Savo Milošević se pomirio sa ženom?

Iako se nedavno pročulo da se par razveo, možda je Vesna ipak oprostila Savu avanturu sa starletom i vatrenom navijačicom Sandrom Partizan

  • 4

Savo Milošević pojavio se u nedelju uvece sa suprugom Vesnom u javnosti posle više meseci, i to na proslavi godišnjice jedne modne kuće u Narodnom pozorištu.

Iako se nedavno pročulo da se par razveo, možda je Vesna ipak oprostila Savu avanturu sa starletom i vatrenom navijačicom Sandrom Partizan. Savo i Vesna, inače bivša manekenka, razgovarali su u loži u pozorištu, mada je bilo primetno da među njima postoji distanca.

Vesna i dalje ne nosi venčanu burmu, koju je skinula nedavno, kad su počele da se pojavljuju Savove slike iz noćnih provoda, dok na njegovoj ruci i dalje sija burma. On je uslikan sa Sandrom Partizan, koja je rekla da se njih dvoje viđaju, ali joj je neprijatno da o tome govori. Pre toga je zabeleženo njegovo celovečernje flertovanje s nepoznatom brinetom.

Podsetimo, Savo i Vesna, devojačko Bovan, u braku su 19 godina i imaju tri sina, a brak im je zapao u krizu pre godinu dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CCCC

    25. novembar 2014 | 12:03

    Šta je to bitno za nas,šta koga brine šta on radi.

  • KaleBrdo

    25. novembar 2014 | 15:15

    Oprostila mu je samo zbog toga što Sandra navija za Partizan.

  • Peca

    26. novembar 2014 | 01:57

    Oprostila mu je zato što je postao potpedsednik FSS.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA