Novi Džejms Bond će se snimati u Srbiji? (VIDEO)

Kako navodi italijanska novinska agencija ANSA, osim u Srbiji, 24. film o agentu 007 će se snimati i u Rimu i Londonu a premijera je planirana za 6. novembar 2015.

  • 3

Uskoro počinje snimanje novog filma o Džejmsu Bondu, a kako navodi italijanska novinska agencija ANSA, neke od scena će biti snimljene i u Srbiji! Za sada nisu poznati ostali detalji, budući da producenti sve informacije o 24. ostvarenju iz serijala o agentu 007 kriju kao zmija noge. 

Ono što je sigurno je da će film, koji ima bezlični radni naziv "Džejms Bond 24" režirati Sem Mendes, kao i da će glavnu ulogu ponovo tumačiti Danijel Krejg.

Inače, prema tvrdnjama italijanskih novinara, najvažnije akcione scene će biti snimljene u Rimu, kao i da će ekipa raditi i na lokacijama u Srbiji. Takođe, deo materijala će biti realizovan i u čuvenom "Pinewood" studiju u Londonu.

Premijera je planirana za novembar 2015. a osim Krejga, u filmu igraju i Rejf Fajns, Lea Sejdu, Kristof Volc i Rori Kiner.

Kao jedna od potencijalnih lokacija se pominje i Maroko, a dok ne bude zvanične potvrde, informacije o eventualnom dolasku Bonda u Srbiju treba prihvatiti sa rezervom.

(Telegraf.rs/ANSA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • аконкагва

    25. novembar 2014 | 15:55

    Енглези никад не би могли да осмисле овакав лик да не беше Србина Душка Попова, по чијем лику и делу је створен њихов Бонд.

  • Boki

    25. novembar 2014 | 19:44

    Pravo mesto za snimanje Bonda. Gledao sam November Man i svidja mi se kako je ispao film sniman u Beogradu. Ako bude dobro osmisljen film, bice ekstra.

  • Alex

    25. novembar 2014 | 15:20

    Ugasio ga je....mada su serije pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA