RUKE GORE, TI: Bob Dilan održao koncert za jednog fana!

Nastupu legendarnog rokera i njegovog benda u Filadelfiji, u sali koja prima 2.500 ljudi, prisustvovao je samo njegov veliki obožavalac, Šveđanin Fredrik Vikingson

  • 0

Čuveni kantautor Bob Dilan je, sa svojim muzičarima, odsvirao mini koncert u Filadelfiji samo za jednog obožavaoca Fredrika Vikingsona (41), povodom filmskog serijala koji Šveđanin radi o tome kako pojedinci doživljavaju događaje namenjene masovnoj publici.

Dilan i bend su pred Vikingsonom nastupili u dvorani "Academy Of Music", gde može da stane oko 2.500 ljudi.  Sve je bilo "po protokolu". Fredrik je zauzeo svoje mesto, svetla su se upalila, a Dilan i bend su, za ovu priliku, umesto standardnog repretoara, zasvirali obrade.

Na repertoaru su se našle "Heartbeat" Badija Holija, "Blueberry Hill" koju izvodi Fets Domino i "It's Too Late" (She's Gone) Čaka Vilisa, uz malo bluz "džemovanja". Snimak će se pojaviti 15. decembra na Jutjubu, a želja Vikingsona je da Dilan za svog izdavača "Columbia Records" objavi EP "Pesme za Fredrika".

Posebno zanimljiv momenat desio se tokom druge pesme, "Blueberry Hill", Vikinson je osetio da bi trebalo da kao, jel'te, jedini posetilac, reaguje. Viknuo je: "Momci, zvučite odlično", što je Dilana nasmejalo.

- Imam dvoje dece i njihovo rođenje je bilo predivno, ali momenat kada se Dilan smeje na moj blesav komentar za mene je prosto neverovatan - i dalje je u čudu Šveđanin.

(Telegraf.rs/Rolling Stone)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA