SURVAJVER: Stanijine gole grudi u punom sjaju, Mia druga izbačena

Srpska starleta ne propušta priliku da saplemenicima, ali i gledaocima Survajvera, pokaže svoje silikonske grudi, dok je hrvatska glumica uspela da se posvađa sa svima, pa sa i rođenom ćerkom

  • 4

Stanija Dobrojević ponovo je saplemenicima, ali i publici pokazala svoje gole grudi u Survajveru. Za razliku od srpske starlete, koja je izabrala način da se golotinjom bori za pobedu, u drugom plemenu glumica Mia Begović je odabrala taktiku - "sama protiv svih". U toj borbi bila je poražena i kao druga je morala da napusti takmičenje i pridruži se Jeleni Maćić na ostrvu izbačenih.

U Boruku se situacija sa Aleksandrom malo smirila, koja priznaje da joj je malo bolje i da će se sutra u  borbi sigurno vratiti u normalu. Stanija joj savetuje da kao i ona uzme knjigu i uživa u čitanju, sa srpska starleta sa knjigom “Razgovori sa bogom” odlazi kod potoka, udobno se namešta i počinje da čita. Naravno, ni to ne može proći bez skidanja gornjeg dela kupaćeg!

Vlada, Sebastian i Ognjen su odlučili da iskoriste pribor za pecanje osvojen u prošloj borbi, hrvatski snouborder dokazuje da je veoma spretan i u moru, jer vrlo brzo lovi dva jastoga! Milan i Žare upecali nekoliko riba, našli su i školjke, pa će to biti bogovski ručak za Boruku! Osim za Ognjena koji ne jede ništa iz mora.

 U Matambu je situacija veoma napeta, najviše zbog Mie. Svako od članova plemena za glumicu kaže da je naporna i da se svuda gura.

- Šta ja mogu kad sam takva? I zato plaćam cenu i spremna sam je platiti. Ali to ne znači da se ne vidimo u finalu. Igubljena bitka ne znači izgubljen rat! – pravda se Mia, i dodaje kako joj je drago što će njena ćerka Maja Lena ostati u plemenu.

Plemenski savet protiče uz kišu i sumorno vreme, koje prati baš takvo sumorno raspoloženje. Mia je najglasnija i ponovo optužuje pleme za stvaranje klanova, za urotu protiv nje, smatra da idu protiv najjačih, a ona je, tvrdi, najjača! Svađa se ozbiljno zahuktava, a Mia Begović uspeva da se posvađa sa svima, pa i sa rođenom ćerkom.

- Mama, molim te, molim i sve ostale, da shvate da je sve ovo igra. Važno je da možemo da se družimo kada se sve ovo završi. Ja to od srca mislim. I takođe mislim da je Kristina dobra cura – kaže Maja, pokušavajući da smiri razbuktale strasti između njene majke i sestre Nataše Bekvalac.

Na kraju većinom glasova hrvatska glumica odlazi na Ostrvo odbačenih, a svoju kletvu daje Marku, koji će tako na sledećem Plemenskom savetu imati jedan negativan glas.

(A.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA