Bend "THE CHURLIANS" održava promociju! (FOTO) (VIDEO)

Kao što glasi naziv pesme frontmena grupe Nikole Džonija Rankovića -''Neću da živim u zemlji bez rock'n'roll-a'', ovi mladi muzičari će održati promociju benda ''The Churlians''!

  • 0

“THE CHURLIANS” (Dečurlija) najmlađi autorski rok bend u Srbiji, predstaviće se svojom muzikom i umećem sviranja na promociji 05. decembra 2014. godine, u LEILA Records and books u Ulici Kralja Petra 41.

Promocija benda pod nazivom ''Razmenimo energije'' poziva najpre mlade Srbije , pa potom muzičare, producente, menadežere , kritičare, novinare, urednike i sve one koji vole rock'n'roll zvuk, da zajedno sa njima razmene energiju i pomognu da veliki prenesu na male svoje iskustvo i znanje, a mali na velike svoju novu kreativnost i talenat!

Kao što glasi naziv pesme frontmena grupe Nikole Džonija Rankovića -''Neću da živim u zemlji bez rock'n'roll-a'', ovi mladi muzičari Vas pozivaju da podržite njihovu misiju i budete njihovi gosti na promociji benda ''The Churlians''!

O BENDU:

Bend ''The Churlinas'' okuplja četiri dečaka od po 11 godina čiji je cilj da se profesionalno bave muzikom koju sami stvaraju. Bend je nastao voljom članova da se kao najtalentovaniji u svojim instrumentima i pravcu okupe. Iako nisu svi iz istog grada, ovi dečaci otvaraju na daljinu i probe održavaju redovno u dva grada: Beogradu i Kraljevu.

Grupu čine: Nikola Džoni Ranković – autor ,vokal i gitara, Đurađ Đuričić – bubanj, Grigorije Griša Avramović – gitara i Pavle Petrović – bas gitara.

Nikolu Džonija Rankovića šira javnost imala je priliku da upozna kao dečaka rođenog sa pola srca ali čije celo kuca za rock'n'roll. Nikola je dobitnik plakete ''Novosti'' za podvig godine 2013. godine i dobitnik nagrade grada Beograda za herojsko delo 2013. godine, koje je zaslužno poneo kada je za svoj rođendan napravio humanitarnu rok svirku za malu Lanu Nikolić i na taj način donirao sve novčane čestitke za njeno lečenje.

Takođe, dvostruki je pobednik takmičenja ''Obračun bendova'', a bio je i predstavnik naše zemlje na manifestaciji ‘’Radost Evrope’’ s autorskom pesmom “Neću da živim u zemlji bez rock'n'roll-a” . Takođe, Džoni je pored brojnih svirki sa poznatim bendovima kao što je “Van Gogh” i najmlađi đak škole muzičke produkcije, koju pohađa od kada je i počeo da komponuje pesme od svoje 7. godine.

Đurađa Đuričića upoznali smo još kao finalistu takmičenja '’Ja imam talenat’’, gde je svojim vanserijskim umećem sviranja bubnjeva privukao pažnju mnogih starijih kolega.

Đurađ je stalni član bubnjarske postave Drgoljuba Đuričića i Balkanske Lavine sa kojim je do sada imao preko 100 nastupa u Srbiji i regionu. Dragoljub Đuričić, Vasil Hadžimanov band, Trio Sveti i Zdravko Čolić, su samo neka od imena na cijim koncertima smo mogli da ga čujemo.

Grigorija Avramovića-Grišu znamo sa nastupa sa Džonijem i bendom Master Blastersi, a primetimo ga po tome što u svom sviranju električne gitare nikada ne koristi trzalicu. Griša dve godine vredno školuje prste u školi roka i popa.

Najstariji medju njima, dvanestogodišnji basista Pavle Petrović, koji oko 3 godine ide u školu roka i popa zaokružuje bend, jer svojim stavom na bini pokazuje svima novi bas stil.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA