DVE HIMNE ZA ANĐELA: Žarko Laušević napisao pesmu za malu Tijanu!

Istovremeno će biti objavljene dve pesme: u prvoj će se na veliku scenu vratiti jedan od najboljih srpskih glumaca - Žarko Laušević, dok će se u drugoj naći pet vrsnih vokala - Mika Kostić, sestre Mirna i Nera Radulović, Saša Babić i Žana Prijić, kako bi na najdirljiviji način iskazali emocije koje s njima deli čitava Srbija

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • MiLi

    20. decembar 2014 | 12:21

    EVO JEDNA I OD MENE Losa ti je bila sudbina sa svega 16 godina. Pocinje sve od te noci kobne stizu i teske borbe. Zasto tek sada nasli da mu sude i cemu tolike kazne kad tebe nema zbog njegove bolesti bezobrazne. I da u zatvoru bude doveka nikad nece imati svest, svest koja postoji samo kod coveka, i kada posle toliko godina bude na slobodi ti Tijana neces opet da se rodis. I veruj da kazna koja ce biti mala, biti barem pravedna. Tvom zivotu nije kraj tamo gde si ti, bar je raj. Uzmi krila andjela kad si vec medju njima i posalji blagoslov potreban je svima. TI POCIVAJ U MIRU, A ON NEKA VODI BITKU SA PAKLOM, I NEKA GA STIGNE TIJANIN ZAKON.

  • Majao

    19. decembar 2014 | 22:39

    Ne treba menjati zakon i uvoditi smrtnu kaznu. Smrcu bi mu se skratile muke, koje on prozivljava u zatvoru. A i mi smo pravoslavci. Po nasoj veri, a i drugim, samo Bog ima pravo da oduzme nekome zivot. Naravno da je pocinjeno delo monstruozno i da taj covek treba dozivotno da sedi u zatvoru, ali ne treba i njemu zivot da se oduzme. Nije narod taj koji ima mogucnost da odlucuje ko ce da zivi, a ko ne, vec Bog. Stvarno je tragicno to sto se dogodilo, i tragicne su jos mnoge otmice i pogibije mladih, pa i starih, koje se svakodnevno desavaju, a nigde ne spominju.

  • N.N.

    19. decembar 2014 | 20:50

    Subotica i u jednom, i u drugom slučaju. Devojčica i u jednom, i u drugom slučaju. Surova ubistva u oba slučaja. Zašto se ubistvo Milice Barasin nikada ne pominje, marginalizuje? I ona je bila devojčica, nečije dete. Njen ubica nije ni otkriven, kao da ga niko i ne traži. Zašto ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA