DVE HIMNE ZA ANĐELA: Žarko Laušević napisao pesmu za malu Tijanu!

Istovremeno će biti objavljene dve pesme: u prvoj će se na veliku scenu vratiti jedan od najboljih srpskih glumaca - Žarko Laušević, dok će se u drugoj naći pet vrsnih vokala - Mika Kostić, sestre Mirna i Nera Radulović, Saša Babić i Žana Prijić, kako bi na najdirljiviji način iskazali emocije koje s njima deli čitava Srbija

  • 15

U čast tragično preminule devojčice Tijane Jurić (15) iz Subotice, koju je monstrum Dragan Đurić oteo, pretukao, pokušao da siluje i potom zadavio duksericom, pet vrsnih muzičara uskoro će snimiti himnu. Kako saznaje Telegraf, istovremeno će biti objavljene dve pesme, a poseban kuriozitet je da će se prvom pesmom na veliku scenu vratiti jedan od najboljih srpskih glumaca - Žarko Laušević.

TRAGEDIJA: Tijana Juričić pronađena mrtva, ubio je mesar iz Surčina!

Tekst prve pesme povodom ovog stravičnog zločina sprovedenog nad maloletnim nedužnim anđelom je napisao Žarko Laušević, kome je ovo prvi javni projekat nakon mnogo godina. Laušević je u ovoj pesmi izrecitovao svoj tekst, na muziku koju je pisao porodični prijatelj Jurića, kompozitor Milan Savanović.

REKONSTRUKCIJA: Tijana samo sedam minuta bila sama!

Drugu pesmu, koja će biti snimljena narednih dana su pisali učenici subotičke muzičke škole, a Milan Savanović je napisao tekst. U ovoj pesmi će se naći pet vrsnih vokala - Mika Kostić, sestre Mirna i Nera Radulović, Saša Babić i Žana Prijić (bivša pevačica Koktel benda), kako bi na najdirljiviji način iskazali emocije koje s njima deli čitava Srbija.

IMA LI U TEBI BAR NEŠTO LJUDSKO: Decoubica voleo da se slika s decom na Fejsbuku!

SMRT, MUČENJE, DOŽIVOTNA: Evo koje kazne za Tijaninog montruma predlažu čitaoci Telegrafa!

GLAS ANĐELA: Ovo je jedan od poslednjih snimaka Tijane!

Podsetimo, nakon monstruoznog ubistva 15-godišnje devojčice, u javnosti se povela oštra debata ne samo o tome da li bi trebalo vratiti smrtnu kaznu, već i da li i kako staviti u zvaničnu proceduru "Tijanin zakon". Za ovaj zakon se pored oca pokojne Tijane Jurić, Igora Jurića, zalaže i šira javnost, kao i neke poznate ličnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • da

    19. decembar 2014 | 12:49

    Pa dajte da cujemo.

  • Nana

    19. decembar 2014 | 12:40

    Bravo Žarko mali muzikalni anđeo to zaslužuje želim da je čujem.

  • Sonia Davidoff

    19. decembar 2014 | 15:22

    Ovo je strasno sto je taj monstrum ucinio toj mladoj djevojci tako da je javnost i u Hrvatskoj zgrozena..Mislim da treba uvesti smrtnu kaznu da se ovakvi slucahevi nebi ponavljali.Ovom monstrumu treba najveca i najgora kazna.Pocivala u miru Bozijem draga Tijana,cuvali te andeli nebeski..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA