TOP 12 GUZA: Koja ima najlepšu VIP pozadinu?

Kim Kardašijan, Bijonse, Dženifer Lopez, Amber Rouz, Soraja, Nives Celzijus samo su neke od ponosnih vlasnica bujnih pozadina koje raspaljuju mušku maštu

  • 6

Ženska guza jedan je od najvećih aduta brojnih svetskih, ali i domaćih starleta, glumica, pevačica. Iako su karijeru napravile svojim osnovnim zanimanjem može slobodno da se kaže da njihove guze imaju veliku zaslugu što su Kim Kardašijan, Rijana, Amber Rouz, Koko T ili Dženifer Lopez postale velike zvezde. Isto je i sa Nives Celzijus, Kajom Ostojić, Sorajom...

Da su one same svesne koliko pažnje privlače njihove guze pokazuje i činjenica da ih dotične mlade dame ističi u svakoj mogućoj prilici te ih ponosno pokazuju, na raznim crvenim tepisima, Tviteru i tokom obavljanja svakodnevnih aktivnosti.

J. Lo  je svoju stražnjicu osigurala na milionski iznos još dok nije bila popularna kao danas. Još tada je znala koji je njen glavni adut. Bijonse svojom guzom ponosno mrda i kao da svima govori: “Pogledajte šta pravi muškarci vole”. To poručuje na svakom nastupu, u svakom spotu, pojavljivanju na crvenom tepihu i prilikom neobaveznog izlaska.

Plejbojeva zečica Soraja misli da su upravo ona i njena guza dobar model za brojne klinke koje sanjaju da postanu uspešne starlete, dok Koko T ima klub obožavalaca njene guze. Katarina Kaja Ostojić bila je nezadovoljna izgledom njene pozadine, pa je nedavno uradila remont i sređivanje iste, i sada ponosno pozira ističući atribute.

Nives Celzijus, poznata hrvatska starleta, boji se da ima malu guzu i želi da je hitno poveća iako joj je suprug, fudbaler Dino Drpić, rekao da je dovoljno 'guzata'.

Koko-Ti ima klub obožavaoca svoje guze i svakodnevno objavljuje provokativne fotografije na Tviteru. Kim Kardašijan proslavila se pozirajući u kupaćim kostimima pokazujući bujnu stražnjicu.

Manekenka Amber Rouz, pri poziranju često ističe svoje bujne pozadinske obline, a neretko je na lepotu njene guze akcenat stavljao i njen bivši dečko Kanje Vest. Poslednja mlada nada Marian Gavelo, takođe se može pohvaliti da poseduje  jednu od najpoželjnijih guza na svetu.

Pogledajte i sami:

(A.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA