Ona je izabrana za najlepšu mladu srpsku glumicu! (FOTO) (VIDEO)

Najveći broj glasova u našoj anketi dobila je Brankica Sebastijanović, a iza nje su Nina Janković, Marija Karan, Sloboda Mićalović...

  • 49

Pitali smo vas ko je, po vama, najlepša srpska glumica, pritom se ograničivši, ovoga puta, na mlađe generacije. Stiglo je više stotina odgovora, a najviše glasova je dobila Brankica Sebastijanović.

Najozbiljnija "protivnica" u ovoj "borbi" koja je, zaista, praznik za oči, Brankici je bila Nina Janković, čija lepota vas, očigledno, takođe fascinira.

Zapažen broj glasova dobile su i glumice koje, iako su još uvek itekako mlade, već duži niz godina gledamo na TV-u, filmu ili u pozorištu, poput Marije Karan i Slobode Mićalović.

VI STE IZABRALI: Žarko Laušević je najlepši srpski glumac! (FOTO) (VIDEO) 

Red je, ipak, da najviše pažnje posvetimo - najlepšoj. Brankica Sebastijanović je rođena 8. avgusta 1990. Završila je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Proslavila se ulogama u serijama "Samac u braku" i "Sinđelići" i u filmu "Kad ljubav zakasni", a poznata je i kao bivša devojka kolege Miloša Bikovića.

Brankica će tumačiti glavnu ulogu u filmu "Vrati se, Zone", nastavku čuvene "Zone Zamfirove" čija premijera je predviđena za novembar 2015. godine. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misirac

    18. decembar 2014 | 15:49

    Ovo je smešno!!!

  • Lazar

    18. decembar 2014 | 16:02

    Po meni je Nina Janković najlepša

  • Ima lepših

    18. decembar 2014 | 16:23

    Ukusi su različiti a def. kod nas i nije neki ukus.Ova devojka jeste fina,simpatična..al sad baš..Takođe uopšte mi lepa nije Katarina Radivojević i još neke ali ih ovde ubacujete.A npr nema Jane Milić,devojke koja je baš i lepa i seksi i mnogo lepša od ove Brankice koja baš ima običnu facu.Ali valjda ljudima baš ta običnost najviše prija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA