LJUBAV NA POMOLU? Flertovali Zorannah i Uroš Ćertić

Tabloidi doveli u vezu našu poznatu blogerku i kaskadera koji je postao poznat srpskoj javnosti nakon učešća u Velikom bratu. Da li je nova ljubav na pomolu?

  • 4

Zorane Jovanović aka Zorannah se sigurno sećate po blamu koji je "donela" sa Nedelje mode u Milanu, kada je lupila da bi rado nosila kreacije crtača manga stripova Keičira KimureUroša Ćertića se možda sećate iz Velikog brata, ali i kao dečka modelsice Sindi, sa kojom se i upoznao u ovom rijalitiju. Ta veza nije nešto dugo potrajala, a zgodni kaskader je postao meta mnogih devojaka koje je sretao u noćnom provodu. Ipak, ni jedna nije uspela da osvoji njegovo srce. Sve dok...

Tokom zajedničkog gostovanja u jednoj emisiji na televiziji "Happy" u kojoj se povela tema oko tetovaža, Uroš i Zorannah su uspeli da se posvađaju.

Poznato je da Zorana nema dlake na jeziku, pa je "udarila" po Ćertiću. Ipak, izgleda da kaskaderu to nije smetalo, već ga je izazvalo da počne da se lepoj blogerki udvara.

- Pričaćemo na kafi posle snimanja -  kroz smeh joj je zapretio Ćertić, a voditeljka emisije je prokomentarisala da su izgleda u studiju buknule emocije.

Bilo kako bilo, Uroš i Zorana su zajedno napustili studio televizije Happy.

Ćertića su tablodi nakon veze se Sindi doveli i u vezu sa Mis Srbije, dok su Zoranu spajali sa Markom Jarićem, ali je bivši košarkaš to demantovao.

(Telegraf.rs / Izvor: Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA