Nina Lečić progovorila o saobraćajki!

- Dok sam se kretala u koloni vozila veoma malom brzinom, naslonila sam se na automobil ispred sebe i oštetila branik istog. Nema povređenih - kaže voditeljka

  • 3

Vest da je lepotica Nina Radulović Lečić doživela saobraćajku, uznemirila je sve njene prijatelje i fanove. Međutim, Nina poručuje da je dobro, te da se nije dogodila drama, kao što je u prvi mah bilo rečeno.

Preko društvenih mreža je objasnila o čemu se radi:

- Drage kolege i prijatelji, pre svega hvala što brinete, dobro sam! Juče sam, kao što ste već pročitali, imala jednu neprijatnost u ulici Jurija Gagarina u smeru ka "Piramidi". Dok sam se kretala u koloni vozila veoma malom brzinom, naslonila sam se na automobil ispred sebe i oštetila branik istog. Nema povređenih. Ali, da ne bih danas više sedela pored telefona i prepričavala kako je sve bilo, olakšaću sebi i ostaviću komentar ovde - napisala je Nina i zatim dodala:

- Mnogo se radujem zbog toga što ću večeras kod Ognjena Amidžića premijerno izvesti "Krevet za troje", koju smo snimili kao naslovnu numeru za novi ciklus "Zvezdare" - završila je voditeljka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šojić

    23. decembar 2014 | 20:05

    Vidi njega sto stoji na prsticima da bude visociji.... :)))

  • momazver

    23. decembar 2014 | 19:00

    Ako je ono zaokruzeno na fotografiji posledica njenog *naslanjanja*,jadan Leka. Ulubi ga svaki put kad se nasloni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA