Mia Borisavljević naletela na bivšeg dečka koji ju je nedavno prebio, evo šta se zatim dogodilo! (FOTO)

- Kada ga je videla, Mia je potpuno zanemela. Počela je da se trese i panično je uhvatila drugaricu za ruku - navodi izvor blizak pevačici

  • 12

Nekoliko nedelja nakon što je Mia Borisavljević otkrila da ju je bivši dečko Nikola zverski pretukao, njih dvoje su se ponovo sreli, i to na Kopaoniku, a pevačica je dobila napad panike kada je videla Nikolu!  

- Mia je bila na skijama, a Nikola na bordu. Sreli su se na žičari i kada ga je videla, Mia je potpuno zanemela. Počela je da se trese i panično je uhvatila drugaricu za ruku. Kada ju je video, Nikola je samo okrenuo glavu na drugu stranu praveći se da je ne primećuje. Mia je toliko bila uznemirena da nije bila u stanju da skija tog dana, već je otišla u hotel kako bi se koncentrisala na nastup koji je imala te večeri u diskoteci na Kopaoniku - navodi izvor blizak Borisavljevićevoj.

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

Nikoli takođe nije bilo svejedno zbog ovog susreta pa se istog dana vratio u Beograd iako je planirao da na Kopaoniku ostane još tri dana.

- Pevačica je samo dan kasnije izašla sa njegovim prijateljima i svojim drugaricama u jedan kafić, ali je bila vidno utučena. Nakon nekoliko čašica, nije mogla da se kontroliše i počela je da plače. Gotovo svi prijatelji trudili su se da je uteše, ali da im to nije polazilo za rukom. Sutradan se Mia spakovala i vratila u Beograd - govori jedan od prisutnih.

Foto: Facebook/borisavljevicmia Foto: Facebook/borisavljevicmia

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mostar

    12. januar 2015 | 14:56

    Meni je najviše zao sto "toga dana nije mogla vise da skija"

  • STELLA ROSSA

    12. januar 2015 | 14:34

    Sram te bilo Nikola , ne das da te vara. Baš si staromodan...

  • Niko

    12. januar 2015 | 14:19

    Nekad se zapitam kako vi to sve znate u detalj.. Ali dobro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA