Hiljade Nišlija uz Bregu fenomenalnom žurkom dočekalo srpsku Novu godinu! (FOTO)

- Drag mi je svaki dolazak u Niš jer me podseti na lepe stvari, saradnju sa Šabanom Bajramovićem i vojničke dane - kazao je novinarima neposredno pre koncerta popularni Brega

  • 4

Koncert Gorana Bregovića i Orkestra za svadbe i sahrane na Trgu Kralja Milana prati preko pet hiljada Nišlija a novi obožavatelji i dalje pristižu u centar Niša kako bi učestvovali u fenomenalnoj žurki.

Atmosferu su zagrejali bendovi "Prava Stvar", Saita i "Crne Mambe" i "Penthaus bend" da bi nešto posle 22 časa na binu izašao Bregović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Drag mi je svaki dolazak u Niš jer me podseti na lepe stvari, saradnju sa Šabanom Bajramovićem i vojničke dane - kazao je novinarima neposredno pre koncerta popularni Brega.

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić najavio je dalju saradnju sa popularnim muzičarem.

- Goran mi je večeras rekao da mu je ovako nešto nedostajalo odavno. To je razlog da se dogovorimo da ovo ponovimo – kazao je niški gradonačelnik.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    14. januar 2015 | 01:30

    Bilo je sve samo ne fenomenalno!s..nje tesko!

  • аконкагва

    14. januar 2015 | 09:00

    "Педикулис пубис", и на то те подсећа Ниш!:) Загризо на мамац :)

  • Domoljub

    14. januar 2015 | 01:10

    Neznam zašto nije svirao u Sarajevu. To bi bilo najviše fer u njegovom životu da svom gradu ponudi tu svirku a ne Nišu. Šteta što ne razmišlja ovako!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA