SRĐAN MOBI DIK: Ana i Aleksandra su bile sjajne u seksu!

- Bio sam u vezi sa Anom i sa Aleksandrom i ovo je prvi put da to javno kažem. Bili smo momak i devojka i to smo krili i pravili se blesavi - kaže Srđan Čolić

  • 16

Pre nekoliko dana se digla prašina oko seksa u poznatom spotu Mobi Dika "Ljubomoran", a frontmen Srđan Čolić tvrdi da je bio sa obe pevačice- i Aleksandrom Perović i Anom Stanić u vezi. 

Nekada pevač, a sada producent crtanih filmova tvrdi da su i jedna i druga bile fenomenalne u krevetu.

Bio sam u vezi sa Anom i sa Aleksandrom i ovo je prvi put da to javno kažem. Bili smo momak i devojka i to smo krili i pravili se blesavi. To je bilo ozbiljno, jer sam voleo i jednu i drugu, a danas obožavam svoju ženu, koja je majka moje divne dece. Bile su odlične u krevetu, zavisi s koje strane gledaš. Za manji krevet više mi je odgovarala Ana, a za veći Aleksandra (smeh). Poslednja stvar u životu koju bih želeo je da uvredim neku svoju bivšu devojku. S njima sam završio, ali tada nam je bilo vrlo lepo. Ponosan sam na njih, jer imaju porodice - kaže Srđan za "Kurir".

Foto: Promo Foto: Promo

S druge strane, Ana Stanić dodaje da je baš briga šta njen bivši dečko priča.

- Mene to uopšte ne zanima. Nemam komentar. Sa detetom sam i ne mogu da pričam - kratko je rekla pevačica, koja je sa Srđanom bila četiri godine u vezi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA