PINKOVE ZVEZDICE: Lena Stamenković ponovo briljira i ostavlja bez daha! (VIDEO)

Devojčica iz Zaječara blistaće i u novom izdanju popularne emisije, a ovoga puta izabrala je Leontininu pesmu "Zamisli"

  • 38

Lena Stamenković, devojčica koja je digla na noge ceo region čim se pojavila u "Pinkovim zvezdicama", ponovo je oduševila sve članove žirija u emisiji koja će biti prikazana u petak, a ne sumnjamo da će i televizijska publika, već standardno, na isti način reagovati.

Lena je, ovoga puta, odabrala Leontininu pesmu "Zamisli". Preostaje nam da sačekamo petak (21), pa da uživamo i u njenom, i u nastupu svih ostalih mališana koji su već pokazali mnogo šarma i zavidno pevačko umeće.

MARIJA ŠERIFOVIĆ LENI: Živa bila majka koja te rodila (FOTO) (VIDEO) 

ONA JE ČUDO OD DETETA: Čarobna Lena opet pustila glas i rasplakala sve u "Pinkovim zvezdicama" (VIDEO) 

Pogledajte najavu 20. epizode "Pinkovih zvezdica":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdica

    28. januar 2015 | 22:50

    Samo da me neko ne shvati pogresno,nije mi jasno jasno zasto toliko uzdizu i hvale Lenu,stoji sve da ona divno peva za svoje godine i da je preslatka,alii ljudi ima jos dosta dece koji pevaju isto kao Lena,cak ima i onih koji bolje pevaju od nje,kao npr. Marija Serdar,devojcica ima takav vokal da peva bolje cak i od celog zirija tamo zajedno. Nemam ja nista protiv Lene,ali mislim da nije fer prema drugoj deci. Zasto ostali maraju da budu u senci,a za Lenu moraju svi da znaju??

  • Maja

    28. januar 2015 | 23:15

    Ne znam zasto,ali pored sve ove sjajne dece moj favorit je Trajce. Decko je toliko muzikalan,drag i fin da je po meni jedan od najboljih,pored Marije Serdar naravno. Lena mi je simpaticna,ali je sve previse naduvano oko nje .

  • Maxcavalera76@gmail.com

    28. januar 2015 | 23:08

    Dosadila je vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA