MILA KUNIS kao zavodljiva ratnica u novom filmu ''Jupiter: uzdizanje''!

Mila Kunis vraća se na velika platna kao intergalaktička ratnica u novom naučnofantastičnom filmu! Ona je Jupiter Džouns, rođena pod zvezdanim nebom i sa znacima koji su predviđali da je predodređena za velika dela!

  • 0

Jupiter: Uzdizanje, novi je naučnofantastični film rediteljskog para Vačovski. Radnja filma, centrirana je oko mlade Jupiter Dzouns (Mila Kunis) i Keina Vajsa (Čejni Tejtum) , intergalaktičkog ratnika. Njih dvoje zajedničkim snagama boriće se za sudbinu planete i njenih stanovnika.

Od autora Matriks trilogije stiže još jedan spektakularna naučnofantastična priča koja će ovog februara osvojiti domaće bioskope.

Jupiter Džouns je rođena pod zvezdanim nebom i sa znacima koji su predviđali da je predodređena za velika dela. Ali, u stvarnosti, sada odrasla Jupiter je obična čistačica.

Foto: Promo/Blitz Film i Video Foto: Promo/Blitz Film i Video

Stvari se menjaju kada genetski modifikovani bivši vojnik Kejn dođe na Zemlju sa namerom da je pronađe. Jer, njen genetski kod govori da se radi o osobi koja može poremetiti ravnotežu u svemiru...

Foto: Promo/Blitz Film i Video Foto: Promo/Blitz Film i Video

Pored Kunisove i Tejtuma u filmu igraju: Šon Bin, Vanesa Kirbi i Teri Gilijam.

Film u domaće bioskope dolazi 05.februara.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA